Beachveld de Kaap

Van 10 mei t/m 29 september openen we voor het 2e jaar op een té gekke plek aan de Maas een tijdelijke sportplek: Beachveld de Kaap. Speciaal voor jou, op deze fantastische plek en bak zand vol sportplezier. Gebruik het veld met je buurman, je sportmaatjes of kom kijken bij één van de toernooien.

Veld leeg? Hoppa, knallen op dat zand! Als het veld leeg staat kan iedereen het veld gebruiken tot het moment dat iemand komt die gereserveerd heeft. Potje beachvolleybal, beachhandbal of een beachworkout. Het is aan jou! Ook zijn er speciale dagen waar beachtoernooien of clinics in andere sporten worden aangeboden. Het veld is te gebruiken tussen 09.00 – 22.00 uur. Voor een hapje en een drankje plof je na je workout neer bij Sunny Side Terrace (geopend vanaf 15.00 uur) direct naast het veld.

Veld reserveren

Leuk! Kijk hieronder of jouw datum en tijd nog beschikbaar is. Er zijn geen kosten verbonden aan de reservering, wel een hoop zweetdruppels. Stuur een mail naar events@sportbedrijfrotterdam.nl en geef hierin de dag, tijd en soort activiteit aan.