Voor bedrijven & instellingen

Sportbedrijf Rotterdam heeft een simpel doel: alle Rotterdammers in beweging krijgen. Naast ontspanning en uitdaging biedt sport nog veel meer voordelen. Het zorgt voor sociale contacten, versterkt het groepsgevoel bij sporten in teamverband en heeft een positieve invloed op de gezondheid. Daarom zien ook steeds meer bedrijven en instellingen de meerwaarde in van sport. Wij kijken graag met je mee hoe we sport en beweging een plaats kunnen geven binnen jouw organisatie.

Breng je collega’s in beweging

Sport is een geweldige uitlaatklep. Niets lekkerder dan na een intensieve werkdag stoom af te blazen. Of aan het begin van de dag om lekker op te laden. Bovendien versterkt teamsport het groepsgevoel onder collega’s. Elkaar motiveren, erdoorheen slepen en versterken. Sport is daardoor bij uitstek een middel om samen met collega’s - in een andere, inspirerende omgeving - energie op te doen.

Ben je als bedrijf op zoek naar (structurele) sportactiviteiten voor je bedrijf? Sportbedrijf Rotterdam creëert sportaanbod op maat: voor een klein team of het hele bedrijf. We kijken samen met jou naar een geschikte activiteit en locatie. Denk aan banenzwemmen in een zwembad in de buurt, bokslessen of een wekelijkse intensieve bootcamp. Ook voor locatieverhuur voor bedrijfstoernooien of sportactiviteiten kun je bij ons terecht. Sportbedrijf Rotterdam zoekt naar een geschikte locatie in de buurt van je bedrijf.

Sport in de zorg

Ook in de gezondheidszorg speelt sport een belangrijke rol: ter preventie van ziektes en kwalen maar ook voor revalidatie. Als zorginstelling is het fijn om te weten waar patiënten voor de juiste sport- of beweegactiviteit terecht kunnen. Onze sportregisseurs kijken graag met je mee om een match tussen zorgvrager en sportaanbieder te realiseren.

Welzijnsinstellingen

Ben je als welzijnsinstelling op zoek naar een locatie voor een sport- of beweegactiviteit? Sportbedrijf Rotterdam beheert en exploiteert sportlocaties door de hele stad. Samen vinden we een geschikte locatie voor je activiteit. Bovendien staan we altijd open voor nieuwe initiatieven of samenwerkingen.

Contact

Benieuwd naar wat het Sportbedrijf voor jouw bedrijf of instelling kan doen? Neem dan gerust contact met ons op!