Zwemcentrum Rotterdam

Rotterdam Qualification Meet

In verband met de Rotterdam Qualification Meet is ons Zwemcentrum van 27 november t/m 3 december gesloten.

Kan je ons niet missen? Koop dan een kaartje voor de RQM »

Over Zwemcentrum Rotterdam

Zwemcentrum Rotterdam heeft een bad met Olympische afmetingen (50 meter) en een 25 meterbad. Hier kunnen waterpolo- en zwemverenigingen op topniveau meedoen. Maar je kunt bij ons ook terecht voor banenzwemmen, gezinszwemmen en een ruim aanbod aan aquasporten. Op de tribune kunnen tot wel duizend toeschouwers plaatsnemen.

Maar er is meer. In het Zwemcentrum kun je gebruikmaken van grote vergaderruimtes in een sportieve omgeving, goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er is een hypermodern krachthonk te huur voor bedrijven, verenigingen of individuele (top)sporters. En natuurlijk hebben we een gezonde kantine! Op onze menukaart staan zoveel mogelijk (verse) producten die passen bij een gezonde, actieve leefstijl. Kom je ook bij ons sporten?

Huur een van onze ruimtes

Geïnteresseerd in het huren van een van onze ruimtes?

010-2688251

Door een ruimte te huren, ga je automatisch akkoord met de gebruiksvoorwaarden en huis- en gedragsregels.

decoration - a bidon decoration - a fake dumbbel
Ken jij SWIMR al?

Wil jij een betere zwemmer worden? SWIMR is zwemtraining en/of krachttraining onder begeleiding van professionele zwemtrainers. Je werkt aan techniek, conditie en kracht in het water.

Wat kun je hier doen?

 • Aangepast bewegen/sporten
 • Aquabootcamp
 • Aquajump
 • Aquapower
 • Aquarobics
 • Baby- en peuterzwemmen
 • Banenzwemmen
 • Dames zwemmen
 • Fifty Fit
 • Floatfit®
 • Gezinszwemmen
 • Heren zwemmen
 • Vrijzwemmen
 • Zwemles
 • Zwemvaardigheid

Sporten aangeboden door partners

Laatste nieuws

20 november 2023

RQM KIDS EXPERIENCE

Bekijk bericht

RQM KIDS EXPERIENCE


Van 30 november t/m 3 december vindt in Zwemcentrum Rotterdam de Rotterdam Qualification Meet plaats. Hét moment voor internationale topzwemmers om zich te plaatsen voor Wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen in Parijs. En jij kunt erbij zijn! Via onderstaande link kan de RQM-quiz ingevuld worden. De leerlingen met de beste antwoorden winnen een ticket voor de Kids Experience op zondag 3 december 2023 in Zwemcentrum Rotterdam. We verloten hiervoor maar liefst 50 tickets!!
 
Wie kunnen er deelnemen
 1. Leerlingen met minimaal zwemdiploma A.
 2. Leerlingen die beschikbaar zijn op zondag 3 december 2023 tussen 09.00-13.15 uur.
 
 
De link naar de quiz
https://nl.surveymonkey.com/r/Q9J29HB
 
 
Belangrijke extra informatie
 1. Op dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.
 2. Wanneer je tot een van de winnaars behoort vergeet je zwemkleding dan niet!
 3. Belangrijke mededeling voor ouders/ begeleiders: We verheugen ons erop uw kind te verwelkomen tijdens de Kids Experience. Om ervoor te zorgen dat iedereen een plezierige ervaring heeft, vragen we vriendelijk dat elk kind vergezeld wordt door slechts één ouder of begeleider. Helaas hebben we beperkte ruimte en kunnen we geen extra kinderen of volwassenen toelaten. We danken u voor uw begrip en medewerking.

16 november 2023

RQM SWIMR EXPERIENCE

Bekijk bericht

RQM SWIMR EXPERIENCE

SWIMR training én topzwemmen zien?
Kom naar het speciale SWIMR event tijdens de RQM!

Van 30 november t/m 3 december vindt in Zwemcentrum Rotterdam de Rotterdam Qualification Meet plaats. Hét moment voor internationale topzwemmers om zich te plaatsen voor Wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen in Parijs. En jij kunt erbij zijn! Niet alleen op de tribune om de topzwemmers te zien racen, maar ook in het water tijdens het speciale SWIMR event. Op vrijdag 1 december organiseren we vanuit SWIMR een exclusief programma, speciaal voor jou tijdens het RQM. Een middag vol zwemplezier, met o.a. clinics over het opbouwen van je kracht en de verfijning van je zwemtechniek. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze ervaren SWIMR-coaches. Na de clinic genieten we van een verfrissend hapje en drankje en beleven we samen de spectaculaire wedstrijden van de RQM-finale!

Programma 1 december
12.30 – 13.00 uur Inloop en omkleden
13.00 – 14.30 uur Start clinic
14.30 – 15.00 uur Omkleden
15.00 – 16.30 uur Presentatie SWIMR met een hapje & drankje
16.30 – 16.45 uur Richting tribune voor finales
16.45 – 20.00 uur Start finales RQM

Zelf aan de slag in het water én je kans grijpen om topzwemmen op het allerhoogste niveau te zien? Ga dan voor meer informatie of aanmelden naar:

https://www.knzb.nl/rqm/swimr-mijnzwemcoach-experience 

Elke slag beter!
SWIMR

4 juli 2023

Nieuwsbrief

Bekijk bericht

Nieuwsbrief

Beste lesklanten, 

Voor de zomervakantie is dit de laatste nieuwsbrief. We hebben belangrijke informatie voor tijdens en na de zomervakantie. Het is daarom belangrijk om de nieuwsbrief weer goed door te lezen. 

Diploma zwemmen 🏅🎉
Op zondag 2 juli hebben de laatste kanjers nog voor de zomervakantie een diploma naar binnen gesleept. Top prestatie! Ruim 100 kinderen gingen voor hun A, B, C of zwemvaardigheid 1/2/3 diploma. Dit keer gezellig in het 25 M bad. 

Om de zwemtechniek op peil te houden bieden wij ook deze zomervakantie weer vakantiezwemlessen aan. Opgeven was mogelijk t/m 2 juli. Wil je toch nog deelnemen? Geen probleem, de webshop komt later in de week weer online. 

De vakantielessen zijn in week 28, 29 en 30 (10 juli t/m 30 juli) op maandag en/of op woensdag en vinden plaats in het 25 M bad.

Waterpark 💦
In de zomervakantie komt het volledige waterpark in het Zwemcentrum te liggen. Durf jij het aan? Volop zwemplezier voor echte waterratten. Klik hier voor de exacte dagen/tijden en tickets.

Onderhoud 🔨
Tijdens de zomervakantie staat er vaak groot onderhoud gepland. Dat zal nu ook zo zijn. Wij ondervinden helaas nog steeds problemen met de tegelvloer in het 50 M bad. 

Wij zijn daarom gesloten tijdens onderstaande periodes:

26 juli t/m 20 augustus in het 50 M bad. 
31 juli t/m 20 augustus in het 25 M bad + 50 M bad

Particuliere zwemles 👙🩳
Zaterdagmiddag naar zondagochtend

Na de zomervakantie gaat er in het weekend een hoop veranderen. De zwemlessen van zaterdagmiddag, worden verplaatst naar zondagochtend.
Zwemt uw kind nu op zaterdagmiddag? Dan krijgt u eind juli bericht over de nieuwe lestijd op zondag. Als het echt niet mogelijk is om voortaan op zondagochtend te zwemmen, dan kunt u dat melden bij mij (Dianne; d.dehart@sportbedrijfrotterdam.nl). Samen kijken we dan naar een passende dag en tijd. 

Dan wens ik iedereen alvast een fijne en zonnige zomervakantie toe. Veel zwemplezier en tot de volgende nieuwsbrief in het nieuwe seizoen! 🌸

21 juni 2023

Feestelijke opening Gooilandsingel

Bekijk bericht

Feestelijke opening Gooilandsingel

Kom op vrijdag 23 juni langs voor de feestelijke opening van de Gooilandsingel aan het Winkelcentrum Zuidplein. 

Op uitnodiging van Theater Zuidplein host Marja van Katendrecht twee 'Spetterende Bingoshows' en ook de rest van het dagprogramma. Daarnaast geniet je van verschillende optredens, workshops en voordrachten. De singel wordt officieel geopend door wethouder Karremans en stadsdichter Derek Otte. Afsluitend is er een buurtborrel met DJ bij LISA.

3 maart 2023

Beter zwemmen met SWIMR

Bekijk bericht

Beter zwemmen met SWIMR

Een betere zwemmer worden? Dat kan nu met SWIMR: het unieke en nieuwe zwemaanbod in Zwemcentrum Rotterdam. Of je nu een beginnende borstcrawler bent of ervaren zwemmer: iedere zwemmer kan zich nu laten coachen op professionele wijze. Vanaf 13 maart starten de programma’s en je kunt je nu al opgeven.


Flexibel voor de sporter van nu
Bij SWIMR sluit je geen lidmaatschap af. Je neemt een programma af dat bij jouw wensen past. Zo kun je een programma doorlopen dat een aantal weken duurt, met training op vaste dagen en tijden. Maar je kunt ook kiezen voor een flexibel programma, waarbij je zelf bepaalt wanneer je traint en hoe lang je erover doet. Of kun je gaan voor een-op-een training met de SWIMR coach. In blokken van een uur werken zwemmers onder begeleiding aan techniek, kracht én conditie. En met veel beschikbare dagen en tijden zit er altijd wel iets bij dat past.

De ‘club’ van nu
Je kunt een programma volgen zo vaak je wilt: je kunt het hele jaar door trainen, of eenmalig een programma doorlopen. De keuze is aan het individu. De sporter van nu bepaalt zelf graag wanneer en hoeveel er wordt gesport. En daarbij past ook een ‘club’ van nu: SWIMR speelt daarop in.

Unieke samenwerking
Uniek aan SWIMR is de samenwerking tussen Sportbedrijf Rotterdam en zwemvereniging Blue Marlins. Juist hierdoor bieden we de volwassen (particuliere) zwemmer écht goede kwaliteit - qua faciliteiten en coaching - en versterken we tegelijkertijd het sportlandschap. De SWIMR coaches zijn ervaren en gediplomeerde trainers van de zwemvereniging. Zij hebben een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport en gebruiken kennis en techniek uit de topsport om elke zwemmer beter te maken.

Voor heel Rijnmond
SWIMR vindt plaats in Zwemcentrum Rotterdam, maar is interessant voor zwemmers uit de hele regio Rijnmond en daarbuiten. SWIMR is een aanvulling op de reguliere uren van de zwemmer of triatleet. Juist de combinatie met het banenzwemmen in Zwemcentrum Rotterdam óf het zwembad bij jou om de hoek, of de andere trainingen die je doet, maakt het concept zo goed in te passen. SWIMR start op 13 maart en is vanaf nu te boeken via swimr.club

15 november 2022

GEEN baby- en peuterzwemmen

Bekijk bericht

GEEN baby- en peuterzwemmen

Beste ouders van onze baby's en peuterzwemmen,

Heel Nederland heeft op dit moment te maken met prijsverhogingen door stijgende energiekosten. Dat geldt helaas ook voor ons.

De komende periode moeten we dus ook in Zwemcentrum Rotterdam een aantal maatregelen nemen om sporten betaalbaar te houden. Hieronder lees je wat dat betekent:

We stellen de douchewatertemperatuus bij naar 36 graden. Ook worden er geen warmwaterdagen voor baby- en peuters georganiseerd op zaterdag en zondag. Gewoonlijk werd het water op deze dagen voor 1,5 uur opgewarmd. Dit opwarmen kost erg veel energie en is daarmee zeer kostbaar.

Hieronder zie je bij welke zwembaden van het Sportbedrijf Rotterdam er nog wel baby- peuterzwemmen wordt aangeboden:
- Sportcentrum de Wilgenring
- Sportcentrum West
- Sportcentrum De Rozenburcht
- Zwembad IJsselmonde
- Zwembad Hoogvliet

Bent u in het bezit van een abonnement voor het baby- en peuterzwemmen en kunt u daar nu dus geen gebruik meer van maken? Dan kunt u met mij contact opnemen via d.dehart@sportbedrijfrotterdam.nl.

Bedankt voor uw begrip!

Heb jij een vraag? Wij helpen je graag.

De meest gestelde vragen hebben wij al voor je beantwoord.

Deze week

Maandag 27 november

 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden

Dinsdag 28 november

 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden

Woensdag 29 november

 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden

Donderdag 30 november

 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden

Vrijdag 01 december

 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden

Zaterdag 02 december

 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden

Zondag 03 december

 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden
 • 07:00 - 23:00 Gesloten beide baden

Volgende week

Maandag 04 december

 • 07:00 - 08:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 07:00 - 08:00 SWIMR Water Team 25 meter doelgroepenbad
 • 11:00 - 14:00 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 11:00 - 12:00 SWIMR Water Team 50 meter wedstrijdbad
 • 14:15 - 15:15 Banenzwemmen 55+ 25 meter doelgroepenbad
 • 14:30 - 15:15 Fifty Fit 25 meter doelgroepenbad
 • 15:30 - 17:45 Zwemles ABC 25 meter doelgroepenbad
 • 16:00 - 19:00 Zwemles ABC 50 meter wedstrijdbad
 • 16:30 - 17:30 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 16:30 - 17:30 SWIMR Water PT 50 meter wedstrijdbad
 • 17:30 - 18:30 SWIMR Water Team 50 meter wedstrijdbad
 • 18:15 - 19:00 Zwemvaardigheid 1, 2 of 3 50 meter wedstrijdbad
 • 19:45 - 20:30 Aquarobics 25 meter doelgroepenbad
 • 20:30 - 21:15 Aquabootcamp 25 meter doelgroepenbad
 • 21:30 - 22:30 Banenzwemmen 25 meter doelgroepenbad

Dinsdag 05 december

 • 07:00 - 08:00 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 07:00 - 08:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 08:00 - 09:00 SWIMR Water Team 50 meter wedstrijdbad
 • 11:30 - 12:30 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 11:30 - 13:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 12:30 - 13:30 SWIMR Water Team 50 meter wedstrijdbad
 • 14:15 - 15:15 Banenzwemmen 55+ 25 meter doelgroepenbad
 • 14:30 - 15:15 Aquarobics 25 meter doelgroepenbad
 • 15:30 - 16:30 Zwemles Kleine groep 25 meter doelgroepenbad
 • 16:30 - 17:30 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 18:15 - 19:00 Zwemles Volwassen 50 meter wedstrijdbad
 • 18:30 - 19:15 Zwemles Volwassen 25 meter doelgroepenbad
 • 19:45 - 20:30 Aquajump 25 meter doelgroepenbad
 • 19:45 - 20:30 Floatfit 25 meter doelgroepenbad
 • 20:30 - 21:15 Aquapower 25 meter doelgroepenbad
 • 21:30 - 22:30 Banenzwemmen 25 meter doelgroepenbad

Woensdag 06 december

 • 07:00 - 08:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 11:45 - 17:00 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 11:45 - 12:45 Banenzwemmen 55+ 25 meter doelgroepenbad
 • 13:00 - 13:30 Voorzwemmen 25 meter doelgroepenbad
 • 13:00 - 14:00 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 13:15 - 17:00 Zwemles Kleine groep beide baden
 • 13:15 - 17:15 Zwemles ABC 50 meter wedstrijdbad
 • 13:30 - 17:30 Zwemles ABC 25 meter doelgroepenbad
 • 14:00 - 15:00 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 15:00 - 16:00 SWIMR Water PT 50 meter wedstrijdbad
 • 15:45 - 17:15 Zwemvaardigheid 1, 2 of 3 50 meter wedstrijdbad
 • 16:00 - 17:00 SWIMR Water Team 50 meter wedstrijdbad
 • 17:30 - 18:15 Zwemles Volwassen 50 meter wedstrijdbad
 • 17:45 - 18:30 Zwemles Volwassen 25 meter doelgroepenbad
 • 19:45 - 20:30 Aquarobics 25 meter doelgroepenbad
 • 20:30 - 21:15 Floatfit 25 meter doelgroepenbad
 • 20:30 - 21:15 Aquajump 25 meter doelgroepenbad
 • 21:30 - 22:30 Banenzwemmen 25 meter doelgroepenbad

Donderdag 07 december

 • 07:00 - 08:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 08:00 - 09:00 SWIMR Water Team 50 meter wedstrijdbad
 • 08:00 - 09:00 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 11:30 - 12:30 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 11:30 - 13:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 11:30 - 13:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 12:30 - 13:30 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 15:15 - 15:45 Zwemles Kleine groep 25 meter doelgroepenbad
 • 15:45 - 18:00 Zwemles ABC 50 meter wedstrijdbad
 • 16:00 - 18:15 Zwemles ABC 25 meter doelgroepenbad
 • 20:30 - 22:30 Banenzwemmen 25 meter doelgroepenbad

Vrijdag 08 december

 • 07:00 - 08:00 SWIMR Water PT 25 meter doelgroepenbad
 • 07:00 - 09:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 12:30 - 17:00 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 13:00 - 14:00 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 14:00 - 15:00 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 15:00 - 16:00 SWIMR Water Team 50 meter wedstrijdbad
 • 16:00 - 17:00 SWIMR Water Team 50 meter wedstrijdbad

Zaterdag 09 december

 • 08:00 - 12:00 Zwemles ABC 25 meter doelgroepenbad
 • 09:00 - 12:00 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 10:45 - 11:45 SWIMR Water Flex 50 meter wedstrijdbad
 • 10:45 - 11:45 SWIMR Water Team 50 meter wedstrijdbad
 • 11:45 - 12:45 SWIMR Water PT 50 meter wedstrijdbad
 • 12:30 - 13:30 Zwemles Kleine groep 25 meter doelgroepenbad
 • 13:00 - 13:30 Voorzwemmen 25 meter doelgroepenbad

Zondag 10 december

 • 09:00 - 12:15 Zwemles ABC 25 meter doelgroepenbad
 • 11:00 - 14:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 12:15 - 13:00 Zwemvaardigheid 1, 2 of 3 25 meter doelgroepenbad
 • 13:00 - 14:30 Banenzwemmen 50 meter wedstrijdbad
 • 14:00 - 16:00 Gezinszwemmen 25 meter doelgroepenbad

Faciliteiten

Faciliteiten

Algemeen

Algemeen

Zwemcentrum Rotterdam heeft een bad met Olympische afmetingen (50 meter) en een 25 meterbad. Hier kunnen waterpolo- en zwemverenigingen op topniveau meedoen. Maar je kunt bij ons ook terecht voor banenzwemmen, gezinszwemmen en een ruim aanbod aan aquasporten. Op de tribune kunnen tot wel duizend toeschouwers plaatsnemen.

 • Toiletten
 • Babyverschoonruimtes
 • Douches
 • AED
 • EHBO-ruimtes
 • Kleedruimtes
 • Kluisjes (borg, 50 cent/1 euro)
 • Tribune
 • Gratis openbare WiFi
 • Betaald parkeren in de wijk of parkeergarage
 • Fietsenstalling

 

Faciliteiten
 • Invalidetoiletten aanwezig
 • Invalide parkeerplek
 • Kleedruimte voor invaliden
Fitness

Fitness

Het Madelon Baans Krachthonk is een hypermoderne fitnessruimte die ingezet wordt tijdens topsportevenementen, maar ook gewoon te huur is voor bedrijven, verenigingen of individuele (top) sporters.

Horeca

Horeca

Horeca
 • Bar
 • Drank-/snoepautomaat
 • Restaurant
 • Ruimte voor 125 personen
Kantoor

Kantoor

In Zwemcentrum Rotterdam bevindt zich op de tweede etage het kantoor van Sportbedrijf Rotterdam. Daarnaast zijn er enkele kantoorruimtes voor het zwembadpersoneel en -management.

Vergaderruimte

Vergaderruimte

Het Zwemcentrum heeft meer te bieden dan sport: het is een toplocatie voor allerlei soorten bijeenkomsten. Op deze locatie kunnen grote en kleine groepen terecht in verschillende vergaderruimtes. Ook grotere congressen zijn hier mogelijk. Het is onze meest flexibele vergaderlocatie! En boek één van onze professionele masterclasses of sportieve breaks om je dag nog interessanter te maken.

Zwembad

Zwembad

Dompel jezelf onder in de spetterende zwemfaciliteiten van Zwemcentrum Rotterdam bij Zuidplein! Hier wacht een waterwereld vol plezier en sportieve uitdagingen op je. Geniet van het 50 meter wedstrijdbad met 10 banen en het veelzijdige 25 meter doelgroepenbad met beweegbare bodem. Kom langs voor een spetterende zwemervaring! 

Zwembad
 • Wedstrijdbad
 • Doelgroepenbad
 • Scubaduiken mogelijk
Robin van Galen

Vergaderen bij Zwemcentrum Rotterdam

Het Zwemcentrum heeft meer te bieden dan sport: het is een toplocatie voor allerlei soorten bijeenkomsten. Op deze locatie kunnen grote en kleine groepen terecht in verschillende vergaderruimtes. Ook grotere congressen zijn hier mogelijk. En boek één van onze professionele masterclasses of sportieve breaks om je dag nog interessanter te maken.

Meer over vergaderen in het Zwemcentrum

Adres & contact

Adres & contact

Openingstijden

We zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr tussen 08:00 en 22:00 uur en op za, zo tussen 09:00 en 18:00. Onze locatie is geopend aan de hand van ons rooster. Klik op 'rooster' om te zien wat je wanneer kan doen op onze locatie. Daarnaast zijn we buiten ons rooster ook geopend als de locatie is verhuurd aan sportaanbieders.

Heb jij een vraag? Wij helpen je graag.

De meest gestelde vragen hebben wij al voor je beantwoord.