Masterclass Sportregie: de methode in praktijk

Datum 21 / 05 / 2019
Tijd 13:00 - 17:00
Locatie Zwemcentrum Rotterdam
Voor wie Medewerkers van gemeenten en sportorganisaties

Rotterdam is uitgeroepen tot Sportgemeente van 2018. Onze dienst Sportregie heeft hier een belangrijk aandeel in gehad. En daar zijn we trots op!

Wat is de kracht van onze Sportregie methodiek? Dat laten we zien tijdens een inspirerende masterclass. De kern: voer de regie in plaats van zelf sporten stimuleren. Op deze manier ondersteun je sport- en beweegaanbieders om een optimaal aanbod in de wijken neer te zetten, passend bij de behoefte.

Tijdens deze masterclass laten we in een plenair programma zien welke tools de sportregisseur hiervoor kan inzetten. Ook geven we inzicht hoe een werkweek van de sportregisseur eruitziet. Én natuurlijk wat het oplevert voor de aanbieder. Daarnaast kun je kiezen uit verdiepende workshops zoals ‘hoe implementeer ik Sportregie binnen mijn gemeente’ of ‘wat kan een sportaanbieder met de kennis van de levensfasen’.

Kosten voor deze masterclass bedragen € 150,00. Wij zorgen voor koffie, thee en fris en een sportieve snack. Na afloop is er tijd om te netwerken tijdens de derde helft. Ook ga je naar huis met een Sportregiepakket dat je ter inspiratie kunt gebruiken in je eigen werk.

Schrijf je in hier in voor de masterclass!

Meer weten? Neem contact op met Iris Nijland of Anouk Bloembergen.