The Final 2021

Doen jullie ook mee?

Dit jaar ziet The Final er iets anders uit dan jullie gewend zijn. Vanwege COVID-19 hebben er nauwelijks kwalificatie toernooien plaats gevonden en is het niet mogelijk om met zijn allen in Ahoy samen te komen in juni. Niet getreurd, we hebben niet stil gezeten en een ontzettend leuk alternatief bedacht.

Samen met Rotterdamse (sport)aanbieders dagen we jullie uit om mee te doen aan 4 challenges. Iedere 2 weken komt er een challenge online waar jullie aan mee kunnen doen. Doe mee en win te gekke prijzen!

Daarnaast organiseren we ook een te gekke ONLINE editie van de Final, deze wil je niet missen! Scrol naar beneden en vindt meer info over deze digitale editie van de Final.

— Michael en Daniëlle vertellen over The Final 2021

Livestream

De oorspronkelijke datum van The Final, 24 juni, stond natuurlijk al met grote letters in jullie agenda. Dat zou dé dag vol sport en spel plezier zijn in Rotterdam Ahoy. Om dit jaar toch op een spectaculaire wijze af te sluiten presenteren wij dit jaar The Final digitaal, live vanuit Ahoy en kan je in de klas deelnemen aan een educatief, sportief en entertainment programma.

Programma
09.00 - 10.10 Groep 5/6
10.10 - 10.30 Wisselmoment
10.30 - 11.35 Groep 7/8
11.45 - 12.05 Spetterende afsluiting alle groepen (groep 5 t/m 8)

Dat wil je echt niet missen! Meld je voor vrijdag 11 juni aan voor de ‘special Livestream’ via de website van Schoolsport010 https://partners.sportbedrijfrotterdam.nl en ontvang de link om deel te nemen.

The Final 2021

Heb je vragen over deelname aan The Final 2021? Neem dan contact op met jouw schoolsportconsulent!