Terug
Vergaderen

Vergaderen

Onze grote, lichte sporterslounge is perfect voor je presentatie, kick-off van jullie teamdag of andere plenaire bijeenkomst. Wil je daarna uiteen in kleine groepjes? Dan hebben we nog drie ruimtes waar je in kleiner gezelschap meters kunt maken. Huur de hele locatie af of kies voor het reserveren van één of meer van onze zalen. Met als extraatje de mogelijkheid om tussendoor even lekker uit te waaien in de Hollandse polder of lekker even bewegen met een van onze sportieve activiteiten.

De Willem-Alexander Baan geeft je de ruimte voor onder andere: teamdagen, werksessies, brainstorms, presentaties, trainingen, prijsuitreikingen en heidagen. Benieuwd naar alle andere mogelijkheden op de Willem-Alexander Baan zoals onze evenementen of roeien? Ga naar de algemene pagina over de Willem-Alexander Baan.

Dit is vergaderen op de Willem-Alexander Baan:

  • Moderne, lichte vergaderruimtes met weids uitzicht
  • Midden in de natuur
  • Sportieve break binnen handbereik
  • Eten en drinken volledig verzorgd
  • Altijd iemand aanwezig om te helpen met de techniek

Onze arrangementen

Wil je in de lunchpauze van de natuur genieten? En ook nog een beetje bewegen? We kunnen verschillende sportieve breaks voor je organiseren. Wat dacht je van een workshop suppen? Of een roeiclinic? Je kunt daarnaast gaan wandelen, fietsen, zwemmen of kanoën. Natuurlijk kun je ook in alle rust van de buitenlucht genieten: neem plaats op ons terras met uitzicht over het natuurgebied. Laat ook het eten en drinken door ons verzorgen: van stevig ontbijt tot verkwikkende lunch en van een gezonde snack tot een uitgebreide barbecue op ons terras. Onze arrangementen vind je hier.

Coronaproof vergaderen

Ook in deze roerige tijd wil je elkaar tijdens een meeting soms recht in de ogen kunnen kijken. Op de Willem-Alexander Baan heb je daarvoor de ruimte, ook in de anderhalvemetersamenleving. Onderaan deze pagina kun je een offerte aanvragen voor een coronaproof vergadering of bijeenkomst!

Onderstaande maximale aantallen per zaal gelden niet tijdens de coronamaatregelen. We bekijken per aanvraag hoeveel ruimte er voor het gewenste aantal personen nodig is.

Onze ruimtes

Sporterslounge

Alle neuzen dezelfde kant op! De sporterslounge is heel geschikt voor presentaties. Met grote ramen die de spreker letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten. Natuurlijk kun je je hier gebruikmaken van schermen en geluid, voor de ultieme multimedia-presentatie.

Maximaal 150 personen
Vanaf €545,- per dagdeel

Regatta

In klein comité worden soms de beste beslissingen gemaakt. Hier maken jullie afspraken en hak je knopen door.

Maximaal 22 personen
Vanaf €184,- per dagdeel

Studieruimte

Deze zaal leent zich uitstekend voor gesprekken in kleine groepen, één-op-één afspraken, of gewoon om even met jezelf en je gedachten te zijn. Voor totale rust en focus.

Maximaal 12 personen
Vanaf €150,- per dagdeel

Finishtoren

In de Finishtoren is het lekker vergaderen. Met een prachtig uitzicht over de banen, de natuur en de omgeving. Je hoeft maar een deur open te doen en je staat buiten, met de wind door je haren. Zodat je daarna met volle energie weer verder kan.

Maximaal 16 personen
Vanaf €184,- per dagdeel

Deze organisaties gingen je voor

O.a. Gemeente Rotterdam, Mercedes-Benz, de tuinbouwprofessionals van Florpartners, en AVAG; branchevereniging voor de greenhouse technology sector.

Bereikbaarheid

Willem-Alexander Baan
Nely Gambonplein 1
2761 EH Zevenhuizen

Weg van de stadse drukte is de Willem-Alexander Baan het beste bereikbaar met de auto. Er is meer dan genoeg parkeerplek voor de deur. Of ga voor duurzaam en kom op de fiets!
Wil je overnachten in de buurt? Dat kan. We helpen je graag met het boeken van een hotel, bungalow of camping (op 15 minuten loopafstand).

Toegankelijkheid

De Sporterslounge, Studieruimte en zaal Regatta liggen in het hoofdgebouw en zijn te bereiken met een lift. De finishtoren is een apart gebouw en is niet goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag vergaderruimte Willem-Alexander Baan

Dé toplocatie voor een zakelijke topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Zijn er nog zaken die we moeten weten?
Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen