Terug
Vergaderen

Op het eiland ligt het hoofdgebouw van de Willem-Alexander Baan. Daarbinnen is alles aanwezig om jouw meeting, sessie of presentatie tot een succes te maken. Met meerdere ruime vergaderzalen, openbare wifi, goede catering, TV schermen met geluid en flip-overs. Kom je meer aan jezelf werken dan aan de klant? Dan zijn er teambuilding-sessies op aanvraag, die gegeven worden door onze experts. Daag jezelf en elkaar uit om nog beter te worden, als team, als persoon en als bedrijf. Behalve in het hoofdgebouw zijn er ook in de Finishtoren nog vergaderlokalen, specifiek ingericht voor bedrijfsbijeenkomsten. Alle ruimtes op de Willem-Alexander Baan zijn natuurlijk ook toegankelijk voor mindervaliden.

Een adembenemende pres(en)tatie

Om van elke presentatie een touchdown te maken, hebben wij genoeg apparatuur klaarstaan om jou en je presentatie te ondersteunen. Moet je er even tussenuit, of wil je op een sportieve manier werken aan teambuilding? Dan hoef je bij ons alleen naar buiten te lopen. Met onze sportieve, lekkere en/of gezonde arrangementen tover je ieder overleg om in een succesverhaal.

Coronaproof vergaderen

In deze roerige tijd is het vergaderen via een videoverbinding natuurlijk een uitkomst. Alleen voor sommige vergaderingen is het toch fijn om elkaar recht in de ogen te kunnen kijken. Op onze unieke locatie kan dat! We hebben de rust én de ruimte om te vergaderen, ook in de anderhalvemetersamenleving. Onderaan deze pagina kun je een offerte aanvragen voor een volledige coronaproof vergadering of bijeenkomst!

Onderstaande maximale aantallen per zaal zijn in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk. We bekijken per aanvraag hoeveel ruimte er voor de gewenste hoeveelheid personen nodig is.

Zaal 1 - Regatta

In een klein committee worden soms de beste beslissingen gemaakt. Eindelijk worden er afspraken gemaakt en knopen doorgehakt. Zo maak je meer meters, met minder mensen.

Maximaal 25 personen
Vanaf €184,-

Zaal 2 - Sporterslounge

Alle neuzen dezelfde kant op! Want de sporterslounge is uitermate geschikt voor presentaties. Met grote ramen die de spreker letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten. Natuurlijk heb je hier de beschikking over schermen en geluid, voor een ultieme multimedia-presentatie.

Maximaal 150 personen
Vanaf €545,-

Zaal 3 - Studieruimte

Klein, kleiner, kleinst. Maar wel zo persoonlijk. Deze zaal leent zich uitstekend voor gesprekken in kleine groepen, één-op-één afspraken, of gewoon om even met jezelf en je gedachten te zijn. Voor totale rust en focus.

Maximaal 16 personen
Vanaf €150,-

Zaal 4 - Finishtoren

In de Finishtoren is het lekker vergaderen. Met een prachtig uitzicht over de banen, de natuur en de omgeving. Je hoeft maar een deur open te doen en je staat buiten, in de rust. Zodat je daarna met volle energie weer verder kan.

Maximaal 16 personen
Vanaf €184,-

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag vergaderruimte Willem-Alexander Baan

Dé toplocatie voor een zakelijke topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Zijn er nog zaken die we moeten weten?
Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen