SWIMR

Elke slag beter

Wil jij een betere zwemmer worden? Dan is SWIMR iets voor jou. SWIMR is zwemtraining en/of krachttraining onder begeleiding van professionele zwemtrainers. Je werkt aan techniek, conditie en kracht in het water. In kleine groepen krijg je van de SWIMR coach een professionele training met persoonlijke aandacht. Zo wordt elke slag een verbeterslag.

Eerst kijken of SWIMR iets voor jou is?

Boek je proeftraining »

Kies voor SWIMR:

  • Word een betere zwemmer
  • Train je techniek, conditie en kracht
  • Krijg professionele training onder begeleiding van topcoaches
  • Werk in kleine groepen, of een-op-een, met veel persoonlijke aandacht
  • Kies uit veel beschikbare tijden en programma’s
  • Train in de beste faciliteiten: een olympisch bad en hypermodern krachthonk

Schrijf je direct in »

— Het Testteam: SWIMR

Hoe werkt SWIMR?

SWIMR biedt programma’s met zwemtraining en krachttraining: Water en Strength. Je kunt deze met elkaar combineren of kiezen voor een van beide. Je werkt in groepsverband, met een personal coach of allebei. Bij SWIMR kies je uit diverse programma’s. Welke je ook kiest, alle programma’s zijn erop gericht van jou een betere zwemmer te maken.

Je kunt bijvoorbeeld een programma volgen van 6 weken groepstraining op vaste uren (SWIMR Water Team), vrije groepstrainingen die je combineert met jouw reguliere banenzwemmen (SWIMR Water Flex) of een-op-een personal training (SWIMR Water PT). Bij het SWIMR Strength PT programma duik je het gespecialiseerde krachthonk in waar de krachttrainer van SWIMR voor je klaar staat om jou een-op-een te coachen. Later in het jaar komen er nog meer SWIMR programma’s beschikbaar.

For English click here.

Coaching

SWIMR is een samenwerking van Sportbedrijf Rotterdam en topzwemvereniging en opleidingscentrum Blue Marlins. De SWIMR professionals zijn ervaren en gediplomeerde coaches van de zwemvereniging. Zij hebben een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport en gebruiken methodes uit de topsport om van jou een betere zwemmer te maken.

Benieuwd naar de coaches en hun expertise? Hier vind je meer informatie!

Voor wie is SWIMR?

Voor elke zwemmer die beter wil worden! SWIMR is voor zwemmers die in groepsverband of via personal training gestructureerd willen werken aan zwemtechniek, conditie en kracht. De focus in de training ligt op het verbeteren van de borstcrawl. De trainingen zijn behoorlijk intensief, maar beginnende ‘borstcrawlers’ en gevorderden kunnen in verschillende groepen meedoen. Kun je minimaal 1 baan borstcrawl? Dan kun je meedoen. De coaches kijken altijd naar jouw niveau. Ben je een banenzwemmer, buitenzwemmer, beginnend of gevorderd triatleet? Wil je werken aan je techniek of juist effectiever en sneller door het water? Meld je dan aan voor SWIMR of boek een proeftraining. Zwem beter en verhoog je slagkracht!

Heb je nog vragen over SWIMR? Check dan de veelgestelde vragen pagina.

Kies het programma dat bij jou past

Locaties