Terug
Proeftraining

Elke slag beter

Wil jij een betere zwemmer worden? Dan is SWIMR iets voor jou. SWIMR is zwemtraining en/of krachttraining onder begeleiding van professionele zwemtrainers. Je werkt aan techniek, conditie en kracht in het water. In kleine groepen krijg je van de SWIMR coach een professionele training met persoonlijke aandacht. Zo wordt elke slag een verbeterslag.

Boek je SWIMR proeftraining

Wil je graag beter zwemmen, maar wil je eerst eens een keer komen proeftrainen? Dat kan! Tijdens een van de reguliere SWIMR Water Flex uren kun je terecht om een keer een SWIMR training te ervaren. Tijdens deze groepstraining ontmoet je een van de SWIMR coaches; deze kijkt naar jouw zwemniveau en kan je adviseren over trainen bij SWIMR. Je kunt ervaren hoe een SWIMR training eruit ziet, wat je kunt leren en of het wat voor jou is!

Kijk direct of SWIMR iets voor jou is!

Boek je proeftraining »

— Het Testteam: SWIMR

Hoe het werkt

Een proeftraining kost €15,- en kun je boeken in onze webshop. In de agenda zie je overzichtelijk wanneer je kunt meedoen voor jouw proeftraining. Alle SWIMR coaches zijn ervaren en gediplomeerde trainers en zetten hun kennis en ervaring in om van jou een betere zwemmer te maken. Na de proeftraining heb je verschillende mogelijkheden om door te trainen. Laat je adviseren door de coach of aan de kassa van het zwembad. Elke slag beter!

Of kies een volledig programma

SWIMR biedt programma’s met zwemtraining en krachttraining: Water en Strength. Je kunt deze met elkaar combineren of kiezen voor een van beide. Je werkt in groepsverband, met een personal coach of allebei. Bij SWIMR kies je uit diverse programma’s. Welke je ook kiest, alle programma’s zijn erop gericht van jou een betere zwemmer te maken.

Meer informatie

Locaties

Ik wil ook meer weten over: