Terug
Vergaderen Zwembad IJsselmonde

Vergaderen bij Zwembad IJsselmonde

Zwembad IJsselmonde heeft drie ruime zwembaden waar allerlei soorten zwemsport mogelijk zijn, denk aan aquasporten of zelfs scubaduiken. Houd je toch liever de voeten op het droge? Dan hebben we op deze locatie ook nog een jeu de boulesbaan!

Naast sporten, kun je dus ook vergaderen in Zwembad IJsselmonde. De moderne vergaderruimte op de locatie is geschikt voor groepen tot wel 26 personen.

Dit is vergaderen bij Zwembad Ijsselmonde

  • Moderne, lichte vergaderruimte geschikt voor groepen tot 26 personen
  • Sportieve break in het zwembad of op de jeu de boulesbaan
  • Gelegen in een groen gebied

Onze arrangementen

Boek je een vergaderruimte bij Sportbedrijf Rotterdam, dan is dat altijd inclusief koffie, thee en water. Dit kun je op allerlei manieren uitbreiden. Vergader je in de ochtend? Misschien wil je er dan wel een heerlijk ontbijt bij. Vergader je juist later op de dag? Dan kun je bijvoorbeeld borrelhapjes of een volledige barbecue aan je dag toevoegen. En om je dag nog inspirerender te maken, kun je een sportieve break of professionele masterclass boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze ruimte

Zwembad IJsselmonde heeft één vergaderruimte die geschikt is voor 8 tot 26 personen. Op aanvraag kunnen we apparatuur voor hybride vergaderen verzorgen. Er is een pantry voor koffie, thee en buffetten. Voor je lunch, diner of borrel hoef je dus niet de locatie uit!

Er is een vaste blokopstelling met 2 pingpongtafels in het midden. Zo kun je tijdens je meetings ook nog een lekker balletje slaan!

Omgeving en bereikbaarheid
Zwembad IJsselmonde
Dwarsdijk 80
3078 JD Rotterdam

IJsselmonde is een groen gebied in Rotterdam. De stad lijkt ver weg, doordat ook het Zwembad aan een rustig park ligt. Toch is de locatie hartstikke goed bereikbaar: de tram stopt om de hoek en parkeren is helemaal gratis.

Toegankelijkheid
De vergaderruimte in Zwembad IJsselmonde is alleen met een trap te bereiken en is daardoor niet rolstoelvriendelijk. Er is wel een invalidentoilet en er zijn twee invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag vergaderruimte Zwembad IJsselmonde

Dé toplocatie voor een zakelijke topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Zijn er nog zaken die we moeten weten?
Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen