Lunch Sportief Vergaderen
Terug
Arrangementen

Arrangementen

Vergader of sport je op de Willem-Alexander Baan? We kunnen van alles regelen om je dag compleet te maken.

Eten en drinken

Op een lege maag kun je niet werken. Dus hebben we voor elk moment van de dag iets om je gaande te houden. Van een volledige maaltijd tot een snelle snack of goeie borrelhap.

  • Start de dag met een croissantje of een stevig ontbijt. We hebben diverse (biologische) opties om de dag goed te beginnen.
  • Onze lunch zet je weer op scherp voor je middagsessie. Kies voor een goed belegde boterham tussendoor of een uitgebreide (warme) lunch.
  • ’s Avonds leent deze buitenlocatie zich perfect voor een barbecue. Van een snelle hap tot uitgebreid feestmaal, er staat altijd vlees, vis en vega op het menu. Bij mooi weer eet je op het (overdekte) terras.

In onze menukaart vind je alle ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden, maar ook de prijzen voor de drankjes, snacks en borrelhappen.

Bekijk de menukaart »

Alles om je dag compleet te maken

Volledig verzorgde activiteiten

Wil je wat verdieping of juist ontspanning in je bijeenkomst? Boek een inspirerende masterclass van een ervaren coach, doe samen een indoor teambuildingsactiviteit of kies voor een sportieve break buiten in de lunchpauze. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende activiteiten:

Masterclasses

  • Erik Koenders is expert in verandermanagement en organisatieontwikkeling. Hij coachte directieteams en bestuursleden van onder andere gemeenten, Staatsbosbeheer en Univé. Met zijn praktische instelling helpt hij mensen in alle lagen van een organisatie om samen beter te presteren. Erik is co-auteur van onder andere de bestseller ‘De menskant van veranderen’. Zijn masterclass wordt aangepast op de vraag die in jouw team of organisatie speelt.
  • Joost Nap heeft in zijn twintig jaar werkervaring een voorkeur gekregen voor het coachen van groepen en sporters. In zijn training werkt hij met speelse oefeningen om te zien hoe een team zich beweegt. Hiermee brengt hij de groepsdynamiek in kaart. Zo leer je deze maximaal benutten. Deelnemers ontdekken hun valkuilen en kwaliteiten. Sporters leren door de methode van Joost zichzelf emotioneel beter begrijpen, waardoor ze fysiek beter gaan presteren.

Teambuilding

  • Teambuilding is sterker worden als team. We geven leuke oefeningen waarbij je je handen uit de mouwen moet steken. Ondertussen leren jullie als team beter communiceren, elkaar coachen en een mini-project samen tot een goed einde brengen. We hebben activiteiten voor binnen en buiten.

Sportieve break

  • Suppen staat voor stand up peddling, en het is net zo simpel als het eruit ziet. Staand op een board in het water peddel je op eigen kracht en tempo over het water. Dat kán dus heel intensief worden!
  • Rondje roeibaan: natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid een frisse neus halen. Te voet of op de fiets, step of skates: neem zelf spullen mee om de ruimte rond de roeibaan te verkennen. De paden zijn ook toegankelijk voor rolstoelen.
  • Roei-clinic: ga de uitdaging aan en krijg les van een professional tijdens een leuke roei-clinic. Geschikt voor beginners en gevorderden.
  • Hardlopen: neem je schoenen mee en ren een rondje om  de baan van 5km. Daarna kan je lekker even douchen voordat je met een fris hoofd weer verder gaat met vergaderen.

Andere wensen?
Laat het ons weten en we kijken samen wat mogelijk is.

Overnachten

Wil je overnachten in de buurt? Dat kan. We helpen je graag met het boeken van een bungalow of camping. Hiervoor werken we samen met Recreatiepark De Koornmolen, op 15 minuten loopafstand van de Willem-Alexander Baan. Slapen jullie liever in een hotel? Geen probleem. Als je contact opneemt, bespreken we de overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen: 010-8080880 / vergaderen@sportbedrijfrotterdam.nl. Of vraag hieronder gelijk een offerte aan.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag arrangementen Willem-Alexander Baan

Dé toplocatie voor een topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen