Lunch Sportief Vergaderen
Terug
Arrangementen Sportcentrum West

Arrangementen

Vergader of sport je in Sportcentrum West? We kunnen van alles regelen om je dag compleet te maken.

Eten en drinken

Op een lege maag kun je niet werken. Dus hebben we voor elk moment van de dag iets om je gaande te houden. Van een volledige maaltijd tot een snelle snack of goeie borrelhap.

  • Start de dag met een croissantje of een stevig ontbijt. We hebben diverse (biologische) opties om de dag goed te beginnen.
  • Onze lunch zet je weer op scherp voor je middagsessie. Kies voor een goed belegde boterham tussendoor of een uitgebreide (warme) lunch.
  • ’s Avonds kun je hier ook dineren. Van een snelle hap tot uitgebreid feestmaal, er staat altijd vlees, vis en vega op het menu. Bij mooi weer eet je op het (overdekte) terras.

In onze menukaart vind je alle ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden, maar ook de prijzen voor de drankjes, snacks en borrelhappen.

Bekijk de menukaart »

Bijeenkomst Zwemcentrum Rotterdam
Alles om je dag compleet te maken

Volledig verzorgde activiteiten

Wil je wat verdieping of juist ontspanning in je bijeenkomst? Boek een inspirerende masterclass van een ervaren coach, doe samen een indoor teambuildingsactiviteit of kies voor een sportieve break buiten in de lunchpauze. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende activiteiten:

Lees de mogelijkheden »

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag arrangementen Sportcentrum West

Dé toplocatie voor een topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen