Sport en bewegen

Sportbedrijf Rotterdam

Wij maken sport en bewegen in Rotterdam mogelijk. Aan de ene kant doen we dat door zelf sport aan te bieden. Denk aan zwemmen, aquasport en squash. Maar ook aan schoolsport, buurtsport en evenementen waar je kennismaakt met sport. Aan de andere kant helpen we sportclubs in Rotterdam bij het bereiken van de juiste doelgroep. En we zorgen dat de sportaccommodaties in ons beheer (bijna 200!) tiptop in orde zijn, zodat jij optimaal kan genieten van je sport. Welke sport in Rotterdam je ook kiest, de kans is groot dat wij het (mede) mogelijk maken.

Zwemmen in Rotterdam

Sportbedrijf Rotterdam heeft 10 zwembaden: 8 binnenbaden en 2 buitenbaden. Je kunt natuurlijk banenzwemmen of vrijzwemmen, maar we hebben ook leuke aquasporten waarbij je fitnest in het water. We geven ook zwemles en kinderen kunnen in onze baden hun verjaardag vieren.

Alles over zwemmen in Rotterdam

Huur een zaal

Sportbedrijf Rotterdam heeft meer dan 100 binnensportlocaties die je kunt huren voor een potje voetbal met je vriendengroep, een uurtje volleyballen met collega's of bootcampen met de buren. Er is altijd wel een gymzaal of sporthal bij jou in de buurt. Je vindt onze zalen via het menu-item Locaties. Weet je al in welke zaal je wilt sporten? Ga dan meteen naar de webshop en boek je zaal.

Naar de webshop

Dit kun je ook bij ons doen...

Wil je sporten in Rotterdam? De mogelijkheden zijn bijna oneindig, maar wat dacht je hier van?