Zwemmen

Wij hebben 10 zwembaden in Rotterdam: 8 binnen- en 2 buitenbaden. Allemaal hebben ze het Keurmerk Veilig en Schoon. Natuurlijk kun je bij ons baantjes trekken of lekker vrij zwemmen, maar we hebben ook leuke aquasporten. Dat is fitness maar dan in het water. We geven zwemles aan kinderen en volwassenen. En je kunt in onze baden je verjaardag vieren! In Zwemcentrum Rotterdam worden ook topsportevenementen gehouden. Kom eens kijken bij waterpolo- of zwemwedstrijden.

Weet je al waar je wilt komen zwemmen en welke activiteit je wilt doen?

Scoor dan direct je zwemkaartje!

Ga naar onze webshop

SWIMR.club

Wil jij een betere zwemmer worden? Dan is SWIMR iets voor jou. SWIMR is zwemtraining en/of krachttraining onder begeleiding van professionele zwemtrainers. Je werkt aan techniek, conditie en kracht in het water. In kleine groepen krijg je van de SWIMR coach een professionele training met persoonlijke aandacht. Zo wordt elke slag een verbeterslag.

BEKIJK

Sport met een natte T

Of je het nu doet om je doelen te behalen, voor de kick of voor de gezelligheid: in onze zwembaden vind je aquasporten voor iedere Rotterdammer. Er zijn tien verschillende groepslessen waarmee je fit wordt in het water. Voor ieder wat wils! Bekijk ons aanbod, locaties en tijden via de buttons hieronder en ontdek de aquasport die bij jou past.

BEKIJK

Of... bekijk alles wat je in het zwembad kunt doen!

Wedstrijdzwemmen, waterpolo, duiken, snorkelen of survivalzwemmen? Voor iedere waterrat een activiteit! Wil je op een zwemsport, of ben je benieuwd naar wat je nou echt allemaal in het zwembad kunt doen? Check dat hier.

Check alle zwemsporten in Rotterdam

Locaties