Bedrijfssport

Een potje voetballen met collega’s, aquasporten met je team of je baas uit het veld slaan? Bij ons kan het. Wij bieden sportieve Rotterdamse bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers lekker in beweging te krijgen. Van teamsport tot individuele activiteiten, structureel of één keer per jaar met een knallend event. Uiteraard kan dat in samenwerking met één van de sportaanbieders uit ons Rotterdamse netwerk. Misschien heb je al iemand op het oog?

Aanbod

Bedrijfssport is er bij ons in vier vormen: individueel sporten, wekelijks in groepsverband bewegen, clinics op vaste momenten in het jaar of een sportevent op maat voor het hele bedrijf.

 1. 01 Individueel sporten: zwemmen en squashen

  Je medewerkers kunnen terecht in een van onze acht overdekte zwembaden en twee buitenbaden. Ze kunnen er banenzwemmen en vrij zwemmen, maar ook meedoen aan verschillende aquasporten zoals Floatfit, Aquajump, Aquapower en Aquabootcamp. Hiervoor kun je ze een 25-badenkaart geven (€ 100,- per stuk). Squashen kan ook bij ons. Daarvoor geef je een 25-banenkaart (€ 125,- per stuk). Medewerkers krijgen een sportpas (€ 5,- euro per maand per medewerker) en een goed gevulde sporttas van het Sportbedrijf voordat ze beginnen.

 2. 02 Samen sporten: 1x per week

  In een gymzaal in de buurt van je kantoor organiseren we elke week op hetzelfde tijdstip een leuke sportactiviteit. De ene week is dat een potje volleybal, de andere week maak je kennis met urban sports of hang je ouderwets in de apenkooi. Onder professionele begeleiding ben je een uurtje sportief bezig met je collega’s. De kosten zijn € 150,- euro per week. Er is iedere week plek voor maximaal 20 medewerkers. Natuurlijk houden we rekening met jullie jaarplanning en vakanties.

 3. 03 Een jaar vol bijzondere sporten

  In overleg met jouw bedrijf stellen we een programma samen met interessante clinics. We bepalen het aantal clinics per jaar, de momenten waarop die plaatsvinden en de sporten die je collega’s gaan ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van roeien, cricket, jeu de boules, tennis, boksen, waterpolo, beachvolleybal, curling, schaatsen, speerwerpen, basketbal, tafeltennis, rollerderby of rugby? Elke clinic is onder begeleiding van een professional uit de sport die je kiest. Een clinic kost € 25,- per deelnemer. Per clinic bepalen we het maximale aantal deelnemers, maar we gaan uit van zo’n 20 mensen per keer.

 4. 04 Sportevent

  Een jaarlijks sportevent kan in ons aanbod niet ontbreken! In plaats van een borrel regel jij een te gekke sportieve happening als jaarafsluiter of kick-off van een nieuw project. Jij bepaalt wat je wilt doen en we helpen je graag om dat helder te krijgen. Wij zorgen voor de locatie, benodigdheden, inschrijvingen, begeleiding van het event en eventueel de catering. En als je dat wilt, een dj! We kunnen een prijsinschatting geven als we de details besproken hebben.

Neem contact op

Wil jij ook sporten met je collega's in het Rotterdamse? Laat het ons weten! Wij regelen het voor je.