Bijeenkomst Zwemcentrum Rotterdam
Vergaderen in Rotterdam

Vergaderen in Rotterdam

De locaties van Sportbedrijf Rotterdam ademen sport. Maar een aantal van onze locaties is ook erg geschikt voor zakelijke bijeenkomsten of om te vergaderen in Rotterdam in een sportieve atmosfeer. De (vergader) locaties zijn te reserveren voor jouw teamdag, training, vergadering of congres. Eigenlijk is elke soort meeting bij ons mogelijk.

Dit zijn de grootste voordelen

  • Veel verschillende moderne, lichte vergaderruimtes
  • Sportieve break of professionele masterclass altijd binnen handbereik
  • Eten en drinken kunnen we volledig verzorgen
  • Er is natuurlijk WiFi en er zijn tv-schermen met geluid en flip-overs aanwezig
  • Hybride vergaderen is ook mogelijk

Áltijd goed bereikbaar
Onze locaties bevinden zich binnen en buiten de stad en zijn allemaal goed bereikbaar: met het openbaar vervoer en/of de auto. Vrijwel overal is parkeren gratis.

Lees de brochure »
of
Vraag direct een offerte aan »

Hier kun je vergaderen

Bij vijf van onze locaties kun je vergaderen. Elke locatie heeft zijn eigen kwaliteiten en voordelen. Eén ding is zeker: je vergadert altijd in een inspirerende, energieke omgeving. Een sportieve break of masterclass bijboeken is optioneel. De locaties zijn:

Vergaderen Willem Alexander Baan

Willem-Alexander Baan

De Willem-Alexander Baan (WAB) is een locatie midden in de Hollandse polder. De WAB is een toplocatie voor topprestaties. En niet alleen op sportniveau. De WAB is namelijk ook de perfecte locatie voor grotere evenementen of vergaderingen. Door de rust van de natuur en de inspirerende omgeving heb je hier een optimale focus. Vanuit de vergaderruimtes heb je een weids uitzicht. En natuurlijk zijn er oneindig veel mogelijkheden voor een sportieve break of professionele masterclass.

Al te boeken vanaf 250 euro voor een dagdeel

Vergaderen op de Willem-Alexander Baan
Robin van Galen

Zwemcentrum Rotterdam

Zwemcentrum Rotterdam is een locatie met nationale en internationale allure. En het Zwemcentrum heeft meer te bieden dan sport: je vindt hier het hoofdkantoor van Sportbedrijf Rotterdam én het is een toplocatie voor allerlei soorten bijeenkomsten. Op deze locatie kunnen grote en kleine groepen terecht in verschillende vergaderruimtes. Ook grotere congressen zijn hier mogelijk. Het is onze meest flexibele vergaderlocatie! En boek één van onze professionele masterclasses of sportieve breaks om je dag nog interessanter te maken.

Al te boeken vanaf 212 euro voor een dagdeel

Vergaderen in Zwemcentrum Rotterdam
De Tribune vergaderruimte De Wilgenring

Sportcentrum De Wilgenring

Sportcentrum de Wilgenring is een van onze meest veelzijdige locaties! Je kunt hier squashen, dansen en zwemmen en er is een sporthal waar nog meer sporten mogelijk zijn. Naast al deze verschillende sporten, is de Wilgenring ook geschikt voor verschillende soorten meetings: van teamdagen tot congressen en van trainingsdagen tot vergaderingen voor elke bijeenkomst kun je in onze moderne vergaderruimte terecht.

Al te boeken vanaf 288 euro voor een dagdeel

Vergaderen Sportcentrum De Wilgenring
Vergaderruimte Het Ballenhok - Zwembad IJsselmonde

Zwembad IJsselmonde

Zwembad IJsselmonde heeft drie ruime zwembaden waar allerlei soorten zwemsport mogelijk zijn: van aquasporten tot leszwemmen en van banenzwemmen tot scubaduiken. En hou je toch liever de voeten op het droge? Dan hebben we op deze locatie ook nog een jeu de boulesbaan. Naast sporten, kun je ook vergaderen. De moderne vergaderruimte op de eerste verdieping is geschikt voor groepen tot wel 26 personen en ook hybride vergaderen is hier mogelijk.

Al te boeken vanaf 250 euro voor een dagdeel

Vergaderen in Zwembad IJsselmonde

Sportcentrum West

Sportcentrum West heeft een zwembad én grote sporthal onder één dak, waar heel veel verschillende sporten mogelijk zijn: van allerlei soorten work-outs tot dansles. En dat is nog niet alles, deze locatie heeft ook nog 5 beachvolleybalvelden in de tuin! Sportcentrum West is als vergaderlocatie perfect voor kleinere groepen tot 12 personen. Denk aan visie/missie-sessies, kwartaalvergaderingen of andere teamoverleggen. Ook hybride vergaderen is mogelijk. En wil je een sportieve break, dan heb je de keus of je dit liever binnen hebt, of buiten op de beachvolleybalvelden!

Al te boeken vanaf 131 euro voor een dagdeel

Vergaderen in Sportcentrum West

Locaties

Meer weten?

Heb je interesse in één van bovenstaande locaties? We hebben een aantal vaste arrangementen, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op en we vertellen je precies wat we voor je kunnen betekenen.