Vergaderen

Zoek je een bijzondere locatie voor je overleg? Een aantal van onze sportaccommodaties in Rotterdam is heel geschikt voor vergaderen. Hieronder vind je onze locaties die sport ademen én waar je perfect met groepen terecht kunt. Graag verzorgen we de catering of regelen we een sportieve activiteit voor je gezelschap.

Overzichtsfoto Willem-Alexander Baan

Willem-Alexander Baan

De Willem-Alexander Baan is een toplocatie voor topprestaties. Niet alleen op sportief gebied, maar ook op zakelijk vlak. Op een steenworp afstand van Rotterdam kun je hier gebruikmaken van verschillende vergaderruimtes. Ze zijn geschikt voor grote en kleine groepen. De groene omgeving rond de twee kilometer lange roeibaan geeft je de ruimte om je hoofd leeg te maken en frisse ideeën op te doen. Kom wandelen, fietsen, wielrennen, hardlopen of zelfs een poging wagen in een roeiboot. Ook voor beginners.

Vergaderen op de Willem-Alexander Baan

Zwemcentrum Rotterdam

Zwemcentrum Rotterdam ligt midden in het hart van Zuid, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Hier vind je niet alleen een zwembad met olympische afmetingen en een tribune voor duizend personen, maar ook het hoofdkwartier van het Sportbedrijf. Op deze gloednieuwe locatie kunnen grote en kleine groepen terecht in verschillende vergaderruimtes. We bieden allerlei opties voor eten en drinken in de vergaderzaal en rond onze gezellig bar. Het Zwemcentrum ligt direct naast metro- en busstation Zuidplein. Gasten die met de auto komen, kunnen gratis parkeren bij metrostation Slinge en staan al na één halte met de metro reizen voor de deur.

Vergaderen in Zwemcentrum Rotterdam

Meer weten?

Heb je interesse in één van bovenstaande locaties? We hebben een aantal vaste arrangementen, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op en we vertellen je precies wat we voor je kunnen betekenen.