Vergaderen

De locaties van Sportbedrijf Rotterdam ademen sport. Maar een aantal van onze locaties is ook erg geschikt voor zakelijke bijeenkomsten in een sportieve atmosfeer. Deze locaties zijn te reserveren voor jouw teamdag, training, vergadering of congres. Eigenlijk is elke soort meeting bij ons mogelijk.

De grootste voordelen:

  • Veel verschillende moderne, lichte vergaderruimtes
  • Sportieve break of professionele masterclass altijd binnen handbereik
  • Eten en drinken kunnen we volledig verzorgen
  • Er is natuurlijk WiFi en er zijn tv-schermen met geluid en flip-overs aanwezig
  • Hybride vergaderen is ook mogelijk

Onze locaties zijn altijd goed bereikbaar
Onze locaties bevinden zich binnen en buiten de stad en zijn allemaal goed bereikbaar: met het openbaar vervoer en/of de auto. Vrijwel overal is parkeren gratis.

Alle informatie lees je in onze brochure »

De locaties waar je kunt vergaderen

Bij vijf van onze locaties kun je vergaderen. Elke locatie heeft zijn eigen kwaliteiten en voordelen. Eén ding is zeker: je vergadert altijd in een inspirerende, energieke omgeving. Een sportieve break of masterclass bijboeken is optioneel. De locaties zijn:

  • Willem-Alexander Baan
  • Zwembad IJsselmonde
  • Sportcentrum West
  • Zwemcentrum Rotterdam
  • Sportcentrum de Wilgenring
Overzichtsfoto Willem-Alexander Baan

Willem-Alexander Baan

De Willem-Alexander Baan (WAB) is een locatie midden in de Hollandse polder. Je kunt hier roeien, hardlopen, wielrennen, zwemmen, kanoën en meer. De roeibaan voldoet zelfs aan de Olympische standaarden. De WAB is dus echt een toplocaties voor topprestaties. En niet alleen op sportniveau. De WAB is namelijk ook de perfecte locatie voor grotere evenementen of vergaderingen. Door de rust van de natuur en de inspirerende omgeving heb je hier een optimale focus. Vanuit de vergaderruimtes heb je een weids uitzicht. En natuurlijk zijn er oneindig veel mogelijkheden voor een sportieve break of professionele masterclass om toe te voegen aan je vergaderdag.

Vergaderen op de Willem-Alexander Baan

Zwemcentrum Rotterdam

Zwemcentrum Rotterdam heeft een bad met Olympische afmetingen. Hierdoor kunnen Rotterdamse waterpolo- en zwemverenigingen op topniveau meedoen. Naast het 50-meter-bad is er een ruim 25-meter-bad, een krachtsportruimte en horeca. En het Zwemcentrum heeft meer te bieden dan sport: je vindt hier het hoofdkantoor van Sportbedrijf Rotterdam én het is een toplocatie voor allerlei soorten bijeenkomsten. Op deze gloednieuwe locatie kunnen grote en kleine groepen terecht in verschillende vergaderruimtes. Ook grotere congressen zijn hier mogelijk. Het is onze meest flexibele vergaderlocatie! En boek één van onze professionele masterclasses of sportieve breaks om je dag nog interessanter te maken.

Te boeken vanaf 

Vergaderen in Zwemcentrum Rotterdam

Sportcentrum De Wilgenring

Sportcentrum de Wilgenring is een van onze meest veelzijdige locaties! Je kunt hier squashen, dansen en zwemmen en er is een sporthal waar nog meer sporten mogelijk zijn. Naast al deze verschillende sporten, is de Wilgenring ook geschikt voor verschillende soorten meetings: van teamdagen tot congressen en van trainingsdagen tot voor elke bijeenkomst kun je in onze moderne vergaderruimte terecht. Sportcentrum Wilgenring is door zijn veelzijdigheid dé plek om je vergadering of teammeeting te combineren met een sportieve break of professionele masterclass. Zo maak je je dag nog interessanter en inspirerender!

Vergaderen Sportcentrum De Wilgenring

Zwembad IJsselmonde heeft drie ruime zwembaden waar allerlei soorten zwemsport mogelijk zijn: van aquasporten tot leszwemmen en van banenzwemmen tot scubaduiken. En hou je toch liever de voeten op het droge? Dan hebben we op deze locatie ook nog een jeu de boulesbaan. Naast sporten, kun je ook vergaderen in het zwembad. De moderne vergaderruimte op de locatie is geschikt voor groepen tot wel 26 personen en ook hybride vergaderen is hier mogelijk. Door je vergadering op deze locatie te houden, kun je er een masterclass of sportieve break bij boeken. dag nog inspirerender!

Vergaderen in Zwembad IJsselmonde

Sportcentrum West

Sportcentrum West heeft een zwembad én grote sporthal onder één dak, waar heel veel verschillende sporten mogelijk zijn: van allerlei soorten work-outs tot dansles. In het zwembad halen inwoners uit heel Rotterdam West hun zwemdiploma. En dat is nog niet alles, deze locatie heeft ook nog 5 beachvolleybalvelden in de tuin! Sportcentrum West is als vergaderlocatie perfect voor kleinere groepen tot 12 personen. Denk aan visie/missie-sessies, kwartaalvergaderingen of andere teamoverleggen. Ook hybride vergaderen is mogelijk. En wil je een sportieve break, dan heb je de keus of je dit liever binnen hebt, of buiten op de beachvolleybalvelden!

Vergaderen in Sportcentrum West

Locaties

Meer weten?

Heb je interesse in één van bovenstaande locaties? We hebben een aantal vaste arrangementen, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op en we vertellen je precies wat we voor je kunnen betekenen.