Buitensport

Rotterdam heeft zo'n 80 buitensportlocaties. Van voetbal- en hockeyvelden tot tennisparken, cricketvelden, atletiekbanen, beachcourts en zelfs een roeibaan waar we internationale wedstrijden kunnen houden. We verhuren deze vooral aan verenigingen die er het hele jaar gebruik van maken. Maar een aantal locaties is ook voor andere sporters beschikbaar. Sport jij straks bij ons buiten?

Overzichtsfoto Sportcomplex Olympia

Sportcomplex Olympia

Ben je op zoek naar een prachtige plek voor verschillende sporten in IJsselmonde? Op Sportcomplex Olympia kun je veel kanten op. Je kan er onder andere voetballen, hockeyen, tennissen en American Football spelen. Ook is er een atletiekbaan en zijn er twee beachcourts. De velden op Olympia worden gebruikt door een aantal sportclubs, maar jij kan ze ook huren om met vrienden of collega's te sporten!

Alles over Sportcomplex Olympia
Overzichtsfoto Willem-Alexander Baan

Willem-Alexander Baan

De Willem-Alexander Baan is een ontmoetingsplek voor sporters en een trainingscentrum voor aanstormend talent. Deze roeibaan van twee kilometer is geschikt voor top- én breedtesport. Door de rustige ligging in de Eendragtspolder en de lange paden naast de baan kun je hier veel meer dan roeien: ook wielrenners, skaters, hardlopers en openwaterzwemmers genieten volop van deze plek. En weet je dat het ook een perfecte locatie is voor vergaderingen? Er zijn meerdere zalen. We verzorgen graag de catering en overnachtingen.

Alles over de Willem-Alexander Baan

Wil je bij ons sporten?

Wil jij met je vrienden een balletje trappen op een van de sportvelden bij jou in de buurt? Of een potje beachvolleyballen met collega’s? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.