Buitensport

Rotterdam heeft zo'n 80 buitensportlocaties. Van voetbal- en hockeyvelden tot tennisparken, cricketvelden, atletiekbanen, beachcourts en zelfs een roeibaan waar we internationale wedstrijden kunnen houden. We verhuren deze vooral aan verenigingen die er het hele jaar gebruik van maken. Maar een aantal locaties is ook voor andere sporters beschikbaar. Sport jij straks bij ons buiten?

Kom lekker buiten bewegen!

Rotterdam barst van de sportvelden om buiten te bewegen. Op sommige velden kun je gratis sporten. Of je nu zin hebt in een potje voetbal, een leuke bootcamp, met vrienden wilt basketballen of de kinderen wil laten uitrazen – het kan allemaal. En dat bij jou in de buurt!

Meer informatie

Claim je veld!

Wil jij een balletje trappen met collega’s, je bootcampklas iets beters bieden dan het park of zoek je als kinderopvang een plek om die kleintjes te laten uitrazen? Claim dan je veld, zo ben je zeker van je plekkie én kun je gebruikmaken van de faciliteiten op het complex.

Claim je veld!

 

Buitensporten op onze locaties

Op zoek naar alle buitensporten? Check hier welke sportaanbieders er op onze velden en complexen zitten!

Wil je bij ons sporten?

Wil jij met je vrienden een balletje trappen op een van de sportvelden bij jou in de buurt? Of een potje beachvolleyballen met collega’s? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.