Samen brengen we Rotterdam in beweging

Ontdek de kansen van samenwerken met Sportbedrijf Rotterdam

Om Rotterdammers in beweging te krijgen, houdt het Sportbedrijf overzicht op alle activiteiten in de stad. Zo zijn we een goeie partner om sportaanbieders te helpen in hun buurt toegevoegde waarde te vinden. En om organisatie met hen in contact te brengen.

 1. 01 Sportlocaties voor ieder aanbod

  Sportbedrijf Rotterdam beheert locaties door de hele stad. Van complexen en gymzalen tot zwembaden, atletiekbanen en voetbalvelden. We kijken samen met jou naar een passende ruimte, met de juiste faciliteiten en materialen, op de perfecte plek.

 2. 02 Onderhoud van locaties

  Rotterdammers in beweging krijgen en houden lukt alleen op een locatie die aan alle eisen voldoet. Wij zorgen ervoor dat dit zo blijft. Het beheer en onderhoud van alle locaties wordt volledig geregeld door Sportbedrijf Rotterdam. Van snelle reparaties tot jaarlijks onderhoud.

 3. 03 Sporters activeren

  Onze service stopt niet als we de perfecte sportlocatie voor je hebben gevonden. Sportbedrijf Rotterdam heeft de kennis om je verder te brengen. Onze sportregisseurs helpen je om Rotterdammers te bereiken en te enthousiasmeren voor jouw aanbod. Of je nu een nieuwe sport wilt introduceren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken: wij denken met je mee.

 4. 04 Samen tot resultaat komen

  Sportbedrijf Rotterdam adviseert en ondersteunt je bij het waarmaken van je ambities. Maar onze samenwerking kan verder gaan: we kunnen nieuwe producten en concepten met je ontwikkelen. Samenwerkingen met andere sportaanbieders bijvoorbeeld of rittenkaarten.

Sport in de zorg

Sport is belangrijk in de gezondheidszorg bij revalidatie of om ziektes en kwalen te voorkomen. Als zorginstelling wil je weten waar patiƫnten voor de juiste sport of beweging terecht kunnen. Onze sportregisseurs kijken graag mee om zorgvrager en sportaanbieder samen te brengen.

Welzijnsinstellingen

Ben je als welzijnsinstelling op zoek naar een locatie voor een sport- of beweegactiviteit? Sportbedrijf Rotterdam heeft locaties door de hele stad waar misschien een geschikte plek tussen zit. Bovendien staan we altijd open voor nieuwe initiatieven of samenwerkingen.

Contact

Sportbedrijf Rotterdam is niets zonder alle aanbieders die bewoners in beweging krijgen. Daarom helpen wij jou graag om dat zo succesvol mogelijk te doen. We horen graag van je!