Samen brengen we Rotterdam in beweging

Je bent een sportaanbieder in Rotterdam. Als individu of vereniging. Net als Sportbedrijf Rotterdam, is jouw doel Rotterdammers in beweging krijgen. Wij helpen je bij het realiseren van jouw sportambities.

Ontdek de kansen van een partnerschap met Sportbedrijf Rotterdam

Dit zijn de voordelen wanneer we onze krachten bundelen.

 1. 01 Sportlocaties voor ieder aanbod

  Sportbedrijf Rotterdam beheert sportlocaties door heel Rotterdam. Van sportcomplexen en gymzalen tot zwembaden, atletiekbanen en voetbalvelden. Sportbedrijf kijkt samen met jou naar een passende ruimte, met de juiste faciliteiten en attributen, op de perfecte plek. Wat je ook nodig hebt, wij helpen je de ideale locatie te vinden.

 2. 02 Onderhoud van locaties

  Jij doet waar je energie van krijgt: Rotterdammers in beweging krijgen en houden. Dat doe je in een sportlocatie die aan alle eisen voldoet. Wij zorgen ervoor dat dit zo blijft. Het beheer en onderhoud van alle locaties wordt volledig geregeld door Sportbedrijf Rotterdam. Van snelle reparaties tot jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden; wij regelen het.

 3. 03 Sporters activeren

  Samen hebben we de perfecte sportlocatie voor je gevonden. Een plek waar je je passie voor sport met Rotterdammers kunt delen. Maar daar stopt onze service niet. Sportbedrijf Rotterdam heeft de kennis in huis om je verder te helpen. Onze sportregisseurs helpen je om Rotterdammers te bereiken en te enthousiasmeren voor jouw sportaanbod. Of je nu een nieuwe sport wilt introduceren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken; wij denken met je mee.

 4. 04 Samen tot resultaat

  Sportbedrijf Rotterdam adviseert en ondersteunt je bij het realiseren van je sportambities. Maar onze samenwerking kan nog verder gaan: samen kunnen we nieuwe producten en concepten ontwikkelen om jouw sportaanbod nog verder te vergroten. Samenwerkingen met andere sportaanbieders bijvoorbeeld, of rittenkaarten. Samen onderzoeken we wat er allemaal mogelijk is.

Contact

Ben je net zo enthousiast als wij om samen alle Rotterdammers in beweging te krijgen? Laten we samen uit de startblokken schieten!