Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

20 februari 2024

‘Boksvaders’ op Zuid en Sportregie: ‘Er ging een wereld voor ons open’

Een grotere boksschool is voor Carlos en Angelo van Uboxr geen prioriteit. Impact maken op zoveel mogelijk mensen wél. En dan het liefst met therapeutisch boksen. Onze sportregisseurs Roderique en Julian hielpen deze sportondernemers de weg te vinden naar organisaties in hun wijk, zodat zij hun ambities waar kunnen maken.

19 februari 2024

Gek dat je collega's je in badpak zien? Welnee!

Onze collega's willen alle Rotterdammers in beweging krijgen én houden. Dan kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Daarom bieden we al onze medewerkers kosteloos toegang tot divers sport- en beweegaanbod door heel de stad. Voor zowel gevorderde sportievelingen als voor rustige bewegers.

5 februari 2024

Van bureau naar badrand

Denk jij ook wel eens aan een carrièreswitch? Joyce en Patric wisten al langer dat hun baan niet meer bij ze paste. Nu halen ze hun diploma tot zwemdocent bij Sportbedrijf Rotterdam. Binnen een jaar tijd, werkend en lerend tegelijk. Mét baangarantie. Lees hier hoe Patric en Joyce aan de badrand belandden. En wat ze hiervoor eigenlijk deden…

16 januari 2024

‘SwapGymmers tonen commitment, ze komen iedere week!’

Francis Neslo is eigenaar en oprichter van dansschool Got2Groove in Delfshaven. Meiden van het Libanon Lyceum krijgen er een SwapGym combi-les van Afro- en TikTokdans. Francis voelt zich prima thuis tussen de pubermeiden. Toch had de doelgroep waar ze zoveel ervaring mee heeft zelfs voor haar verrassingen in petto…

9 januari 2024

Boksen, fitness, padel, SWIMR... Ik probeer alles uit

Onze collega's willen alle Rotterdammers in beweging krijgen én houden. Dan kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Daarom bieden we al onze medewerkers kosteloos toegang tot divers sport- en beweegaanbod door heel de stad. Voor zowel gevorderde sportievelingen als voor rustige bewegers.

27 december 2023

Sport Awards: stem op jouw favoriet!

19 december 2023

Bianca van der Sluis, teammanager Administratie

In de rubriek Sportret leer je onze collega’s beter kennen. In deze editie het verhaal van Bianca van der Sluis die de administratie verzorgt voor het hele Sportbedrijf.

6 december 2023

Duik in de kerstvakantie in onze zwembaden

Een luie kerstvakantie niks voor jou? De hele kerstvakantie kun je een duik nemen in onze zwembaden! Een perfecte gelegenheid om de kou te ontsnappen, plezier te hebben én in beweging te komen. We bieden meerdere dagen vrij- en gezinszwemmen aan in verschillende zwembaden. Pak je zwemspullen maar alvast in!

17 november 2023

Beresterke band met Sportregie

Soms hebben sportaanbieders het gewoon goed voor elkaar. Een goedlopend lesaanbod, een eigen locatie, aankleding op orde, een heldere visie. Maar zelfs dán valt er wat te winnen en staan onze sportregisseurs voor ze klaar. Christiano Dompig van Bear Studios vertelt waarom zijn samenwerking met Aletta van Sportbedrijf Rotterdam zo goed bevalt.