Over Sportbedrijf Rotterdam

— Welkom bij Sportbedrijf Rotterdam!

Dit is wat we doen

Wij exploiteren, onderhouden en ondersteunen sportlocaties door heel de stad. Van gymzalen en sporthallen tot atletiekbanen, hockeyvelden en zwembaden. We zorgen dat zij alles krijgen wat ze nodig hebben, zodat zij op hun beurt weer alles kunnen bieden wat sporters en verenigingen nodig hebben. Zo zorgen we ervoor dat elke Rotterdammer altijd vlakbij een goede, schone en veilige sportlocatie woont.

Voor sporters

Sportbedrijf Rotterdam helpt sporters bij het vinden van de perfecte plek om hun sport te beoefenen. Welke tennisbanen of voetbalverenigingen zijn er bij je in de buurt? Kun je ook ergens in de stad voordat je naar werk gaat banenzwemmen? Het Sportbedrijf helpt mensen in beweging te komen.

Bekijk de locaties waar je kunt sporten

Whatever the question, sport is the answer

Voor sportaanbieders

Een ondernemende stad is een stad in beweging. Daarom helpt Sportbedrijf Rotterdam mensen die een sport willen aanbieden of sportverenigingen op zoek naar een onderkomen bij het waarmaken van hun doelen. Wij vertellen je precies welke sportlocaties of accommodaties het beste passen bij wat je wilt bereiken. En mocht de perfecte locatie nog niet bestaan, dan kijken we of wij die samen kunnen opzetten! We kunnen je zelfs helpen bij het bereiken van het juiste publiek. Dus zeg het maar: wat ben je van plan?

Lees meer over de samenwerking met sportaanbieders