Kinderfeestje

Hier is dat feestje!

Bij ons vier je de leukste actieve en sportieve kinderfeestjes. We zorgen voor een compleet programma, inclusief eten en feestelijke versiering. Er is altijd een professionele begeleider of instructeur aanwezig. En om het helemaal af te maken, krijgt de jarige een cadeautje van ons. Vier je feestje in zwembaden en gymzalen door heel Rotterdam. Of zelfs buiten op een sportveld: er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Eten en drinken

Hapjes en drankjes horen bij feest vieren. Bij ons heb je verschillende opties. Ga bijvoorbeeld voor onbeperkt limonade en pretzels of spekjes voor de zoetekauw. Of kies het pakket met onbeperkt limonade en een ijsje of snack naar keuze. Kijk per feestje wat er mogelijk is. Natuurlijk mag je zelf ook hapjes en een taart meenemen.

Voorwaarden en vragen

Heb je vragen over je kinderfeestje, lees dan hieronder de veelgestelde vragen over zwemfeestjes, feestjes in een gymzaal of feestjes op Sportcomplex Olympia.

De feestjes in de gymzalen en op Sportcomplex Olympia organiseren wij in samenwerking met onze partner Het Talentenhuis.