Kinderfeestje

Hier is dat feestje!

Bij ons vier je de leukste actieve en sportieve kinderfeestjes. We zorgen voor een compleet programma, inclusief eten en feestelijke versiering. Er is altijd een professionele begeleider of instructeur aanwezig. En om het helemaal af te maken, krijgt de jarige een cadeautje van ons. Vier je feestje in een van de gymzalen door heel Rotterdam. Of buiten op een sportveld: er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Eten en drinken

Hapjes en drankjes horen bij feest vieren. Bij het zwemfeestje bieden we diverse horecapakketten aan. Bij de feestjes in onze gymzalen of op onze sportvelden bieden wij geen horeca aan. Daarom mag je zelf hapjes en een taart meenemen. We vragen je wel om deze in de kleedkamer of op het 'Hier is het feestje'-kleed te nuttigen. Dan blijft onze accommodatie netjes schoon.

Zelf kinderfeestje organiseren?

Wil je zelf een kinderfeestje organiseren en zoek je alleen nog een geschikte ruimte? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt namelijk ook alleen een gymzaal huren. Check hier welke zaal bij jou in de buurt zit. Kijk ook goed welke faciliteiten er in de zaal zijn én wat je zelf mee moet nemen. Denk bijvoorbeeld aan ballen, spelmateriaal en versiering.

Let op! Wanneer je niet lesbevoegd bent, mag je geen gebruik maken van gymfaciliteiten, zoals een wandrek, springbok en ander soort materialen. Dit is om de veiligheid van de kinderen te bewaken. Lees hierover meer in onze huurvoorwaarden.

Huur toch een zaal!

Voorwaarden en vragen

Heb je vragen over je kinderfeestje, lees dan hieronder de veelgestelde vragen over zwemfeestjes, feestjes in een gymzaal of feestjes op Sportcomplex Olympia.

De feestjes in de gymzalen en op Sportcomplex Olympia organiseren wij in samenwerking met onze partner Het Talentenhuis.