Claim je veld!

Wil jij een balletje trappen met collega’s, je bootcampklas iets beters bieden dan het park of zoek je als kinderopvang een plek om die kleintjes te laten uitrazen? Wat je reden ook is, een veld vinden en huren in Rotterdam is vanaf nu een stuk makkelijker.

Zoeken, kiezen, claimen

Via onze webshop vind je heel snel dat ene veld in de buurt dat aan al je wensen voldoet. Check de beschikbaarheid, selecteer je tijdsvak en claim ‘m. Een lidmaatschap heb je niet nodig, iedereen kan een veld huren. Huren doe je per uur, met of zonder materiaal en je kunt een veld eenmalig of voor meerdere keren tegelijk boeken. Dus sporten jullie binnenkort dichtbij huis op een voor jullie ideaal tijdstip? Tot dan!

Sportcomplex Energieweg

Jouw eigen yoga-sessie, hét jaarlijkse bedrijfsuitje of voor een bootcamp work-out. Op een mooi complex met twee velden kan je bij Sportcomplex de Energieweg voor tal van sporten terecht. En bij inspanning hoort ontspanning, dus in overleg met de horeca is het mogelijk om achteraf op het terras met elkaar af te sluiten.

Claim je veld

Sportcomplex Botreep

Ontdek de ultieme uitdaging op de Botreep: een survivalervaring die je kracht, conditie en doorzettingsvermogen op de proef stelt. Naast de uitdagende hindernisbaan kan je ook terecht op het (asfalt) sportveld. ETC Hoogvliet verwelkomt je graag en maakt jullie wegwijs op het complex. Op zoek naar een mooie plek voor basketbal, handbal of een hindernisbaan? Dan zit je hier in Hoogvliet helemaal op de juiste plek.

Claim je veld

Sportcomplex NV80

NV80 is een veelzijdig omni sportcomplex in Pendrecht. Op deze Urban hotspot kan je terecht voor 3x3 basketball, pannavoetbal, speedsoccer, skaten en freerunnen. Ook is er een groot grasveld waarop je o.a. kunt bootcampen en voetballen. Hoofdgebruiker Pendrecht Voorruit zorgt voor een warm ontvangst op het complex.

Claim je veld

Sportcomplex Aldenkamp

Op dit complex vind je één natuurgras sportveld. Je kunt er terecht voor alle sporten die je kunt doen op natuurgras, van een balletje trappen tot bewegen op muziek. Het veld is geschikt voor diverse balsporten. Hoofdgebruiker Stichting Rijnmond Actief Groep is jullie gastheer en maakt jullie wegwijs op het complex. Ook vind je er een kantine en kleedkamers. Je moet een veld minimaal een dag van tevoren boeken.

Claim je veld

NIEUW

Skillcourt – Sportcomplex Olympia

Op het SkillCourt test en train je je skills in zes zones tussen paaltjes met lampjes en sensoren, die ook nog eens je prestaties meten en vastleggen. Via de SmartGoals SkillCourt-app gebruik je het veld, kies je je spelvorm en ontdek je de uitleg en oefeningen. Meet vervolgens je tijd op de sprintbaan, test je reactievermogen of oefen je balcontrole. Welke sport je ook doet, er is altijd een spelvorm mogelijk - op elk niveau.

Claim je veld

Sportcomplex Kosboulevard

Op de Kosboulevard vind je 6 beachsportvelden in Nesselande. Je kunt er terecht voor diverse beachsporten. De velden zijn ook geschikt voor officiële beachvolleybalwedstrijden. Hoofdgebruiker Beach Club Rotterdam is jullie gastheer en leidt jullie rond op het complex. Als je een beachveld wilt boeken, moet dat minimaal 7 dagen van tevoren.

Claim je veld

Sportcomplex Olympia

Op dit grote complex kun je heel veel verschillende sporten doen. Zo kun je er voetballen, hockeyen, beachvolleyballen en korfballen. Maar ook voor bijvoorbeeld American football en softbal ben je hier aan het juiste adres. Er is volop plek voor je auto of fiets en er zijn er meer dan genoeg kleedkamers.

Claim je veld

Sportcomplex Max Planckplaats

Op dit complex vind je twee kunstgrasvelden en één veld van natuurgras. Je kunt er terecht voor alle sporten die je kunt doen op kunst- of natuurgras, maar ook bijvoorbeeld voor bewegen op muziek. De kunstgrasvelden zijn geschikt voor officiële korfbalwedstrijden. Hoofdgebruiker RKC WION is jullie gastheer en maakt jullie wegwijs op het complex. Ook vind je er een kantine en kleedkamers. Je moet een veld minimaal een dag van tevoren boeken.

Claim je veld

Sportcomplex Charlois

Hier vind je 3 kunstgras voetbalvelden en een mooi natuurgras voetbalveld. Je kunt er terecht voor alle sporten of activiteiten die je logischerwijs kunt doen op kunst- of natuurgras. Hoofdgebruiker SV Charlois is jullie gastheer en leidt jullie rond op het complex. Heel fijn: er zijn ook kleedkamers en een kantine. Als je een veld wilt boeken, moet dat minimaal een dag van tevoren.

Claim je veld

Sportcomplex Toepad

Op Sportcomplex Toepad vind je 2 kunstgrasvoetbalvelden. Alles wat je op een kunstgrasveld kunt bedenken kan hier. Ook vind je er een kantine, kleedkamers en meer dan genoeg parkeerplekken. De hoofdgebruiker, R.S.V. Antibarbari, vangt jullie op en leidt jullie rond op het complex.

Claim je veld

Sportcomplex Boszoom Noord

Op Boszoom Noord vind je 2 perfecte kunstgrasvelden. Ideaal om lekker te voetballen, maar je kunt er ook andere sporten of activiteiten uitoefenen. Zo lang het kunstgras zich er maar voor leent. Parkeren kan heel gemakkelijk. Ook vind je er een kantine en kleedkamers. Als je aankomt, word je opgevangen door de mensen van voetbalvereniging V.V.O.R. Zij leiden jullie rond en beantwoorden eventuele vragen.

Claim je veld
Beachvolleybalveld

Sportcentrum West

Op de Spaanseweg vind je een zwembad en sporthal (1400 m2) onder één dak, met ook nog eens 5 beachvolleybalvelden in de tuin! Potje beachvolleybal, beachhandbal of een beachworkout. Het is aan jou! Met een ruim terras aangrenzend aan de velden is het ook de ideale plek voor een (bedrijven) toernooi inclusief een versnapering.

Claim je veld

Zonder goal kan je niet scoren...

Wij bieden het veld en jij stopt je sporttas vol met sportmateriaal. Ligt die voorraad niet bij je thuis en boek je graag een veld met materiaal, dan denken we graag met je mee. Op onze sportvelden kan je ook gebruik maken van de vaste doelen en incidenteel van losse doelen als deze beschikbaar worden gesteld door onze hoofdgebruiker. Wil je gebruik maken van losse doelen? Laat dit onze hoofdgebruiker weten via 'opmerkingen' in het boekingsproces. 

Op zoek naar maatwerk?

Wil je structureel een sportveld huren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!