Huur een locatie

Jouw perfecte sportplek

We hebben ruim 200 sportaccommodaties; van zwembaden en sporthallen tot voetbalvelden, atletiekbanen, tennisparken en zelfs een roeibaan. We bieden niet als enige (sport)ruimte aan, maar weten wel wat sporters nodig hebben en kennen de verborgen pareltjes. Rotterdam kent gymzalen, zwembaden, sporthallen en -velden waar soms plek over is. Deze locaties worden nu meestal gehuurd door een vereniging, maar we openen ook voor anderen graag de deuren.

Tarieven

Voor binnen- en buiten(sport)locaties zoals gymzalen, sporthallen, squashbanen en bijvoorbeeld losse verhuringen op Sportpark Olympia hebben we vastgestelde tarieven. Informatie over de tarieven vind je hier.

Claim je veld!

Wil jij een balletje trappen met collega’s, je bootcampklas iets beters bieden dan het park of zoek je als kinderopvang een plek om die kleintjes te laten uitrazen? Wat je reden ook is, een veld vinden en huren in Rotterdam is vanaf nu een stuk makkelijker.

Claim je veld!

Huur toch een zaal

Sporten in een gymzaal heeft zo zijn voordelen. En er is er altijd eentje bij jou in de buurt. Dus nodig wat vrienden of vriendinnen, collega's of buren uit, pak je spullen, en kom in beweging. Wel eerst even reserveren natuurlijk!

Huur toch een zaal

Sportief vergaderen

Zoek je een bijzondere locatie voor je overleg? Een aantal van onze sportaccommodaties in Rotterdam is heel geschikt voor vergaderen. Bij ons vind je de vergaderlocatie die sport ademen én waar je perfect met groepen terecht kunt. Graag verzorgen we de catering of regelen we een sportieve activiteit voor je gezelschap.

Bekijk onze vergaderlocaties

Of ga zelf op zoek

Nieuwsgierig? Je kunt via locaties uitgebreid zoeken naar binnensport, buitensport, zwembaden en zelfs vergaderplekken met een sportief tintje. Bij elke locatie staat ook informatie over de faciliteiten in een accommodatie, zoals kleedkamers, douches en toiletten.

Naar het locatieoverzicht »

Weet je al welke locatie bij jouw sportaanbod past?

Ga dan meteen naar onze webshop en huur een zaal of claim je veld. Da's gemakkelijk! Staat de locatie die je wilt huren er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Naar onze webshop »

Structureel een locatie huren?

Wil je structureel een zaal, zwembad of sportveld huren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!