Huur een locatie

Jouw perfecte sportplek

We hebben ruim 200 sportaccommodaties; van zwembaden en sporthallen tot voetbalvelden, atletiekbanen, tennisparken en zelfs een roeibaan. We bieden niet als enige (sport)ruimte aan, maar weten wel wat sporters nodig hebben en kennen de verborgen pareltjes. Rotterdam kent gymzalen, zwembaden, sporthallen en -velden waar soms plek over is. Deze locaties worden nu meestal gehuurd door een vereniging, maar we openen ook voor anderen graag de deuren.

Tarieven

Voor binnen- en buiten(sport)locaties zoals gymzalen, sporthallen, squashbanen en bijvoorbeeld losse verhuringen op Sportpark Olympia hebben we vastgestelde tarieven. Informatie over de tarieven vind je hier.

Zelf op zoek

Nieuwsgierig? Je kunt via locaties uitgebreid zoeken naar binnensport, buitensport, zwembaden en zelfs vergaderplekken met een sportief tintje. Bij elke locatie staat ook informatie over de faciliteiten in een accommodatie, zoals kleedkamers, douches en toiletten.

Naar het locatieoverzicht

Huur een zaal

Sportbedrijf Rotterdam heeft meer dan 100 binnensportlocaties die je eenmalig of een paar keer kunt huren als alternatief voor buitensport. Er is altijd wel een gymzaal of sporthal bij jou in de buurt. Je vindt onze zalen via het menu-item Locaties. Weet je al welke zaal het beste past bij jouw sportaanbod? Ga dan meteen naar de webshop en boek je zaal.

Naar de webshop

Sportief vergaderen

Zoek je een bijzondere locatie voor je overleg? Een aantal van onze sportaccommodaties in Rotterdam is heel geschikt voor vergaderen. Bij ons vind je de vergaderlocatie die sport ademen én waar je perfect met groepen terecht kunt. Graag verzorgen we de catering of regelen we een sportieve activiteit voor je gezelschap.

Bekijk onze vergaderlocaties

Een selectie

Sportcomplex Olympia

Ben je op zoek naar een prachtige plek voor verschillende sporten in IJsselmonde? Op Sportcomplex Olympia kun je veel kanten op. Je kan er onder andere voetballen, hockeyen, tennissen en American Football spelen. Ook is er een atletiekbaan en zijn er twee beachcourts. De velden op Olympia worden gebruikt door een aantal sportclubs, maar jij kan ze ook huren om met vrienden of collega's te sporten!

Alles over Sportcomplex Olympia

Willem-Alexander Baan

De Willem-Alexander Baan is een ontmoetingsplek voor sporters en een trainingscentrum voor aanstormend talent. Deze roeibaan van twee kilometer is geschikt voor top- én breedtesport. Door de rustige ligging in de Eendragtspolder en de lange paden naast de baan kun je hier veel meer dan roeien: ook wielrenners, skaters, hardlopers en openwaterzwemmers genieten volop van deze plek. En weet je dat het ook een perfecte locatie is voor vergaderingen? Er zijn meerdere zalen. We verzorgen graag de catering en overnachtingen.

Alles over de Willem-Alexander Baan

Structureel een locatie huren?

Wil je structureel een zaal, zwembad of sportveld huren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!