Konings spelen010

We tellen af! Nog eventjes en dan is het weer tijd voor het allerleukste oranje sportfeestje van het jaar: de Koningsspelen. Rennen, vliegen, springen, dansen en zingen. Dit jaar krijgt Rotterdam een extra oranje tintje en wij doen er nog een schepje bovenop. Dit jaar trappen we af met de Koningsspelen010! 

Op 20 april toveren we een sportpark om in een groot oranje sportfestijn. En jouw school kan er bij zijn. Wil jij een onvergetelijke Koningsspelen ervaring voor de kids op jouw school? Lees dan snel verder...

Wat kan je verwachten?

Onze collega’s van Schoolsport010 ken je vast van de vele sport toernooien. Ze hebben nu alles uit de kast getrokken voor een extra groot sportfeestje. Een toernooi zoals je van ons gewend bent, maar nu met de focus mee doen i.p.v. winnen.

Van voetbal, tot skinball, dansen en springen. En we hebben een heuse Koningsspelen010 multibaan! Aan alle leeftijden is gedacht, ook de jongste groepen kunnen deelnemen aan het programma.

Locatie en kosten

De Koningsspelen010 vinden plaats op 20 april (net als de reguliere Koningsspelen) op de locatie Olympia. Je kunt je school inschrijven voor een dagdeel (09.00 – 12.00 uur of 12.30 – 15.00 uur). Let op: we hebben momenteel alleen nog plek voor het middag deel. 

Kosten voor het programma kunnen we dit jaar voor een gereduceerd tarief aanbieden, voor € 500,- per school (met een max van 250 leerlingen).

Heb je jouw school al opgegeven op koningspelen.nl voor het gratis ontbijtpakket? Wij kunnen i.s.m. de school kijken naar het faciliteren van het ontbijt op locatie.

Aanmelden kan via het formulier onder aan de pagina.

Bedankt voor je aanmelding. We nemen snel contact met je op.

Aanmelden Koningsspelen010

Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen

Meer informatie of vragen?

Laat het ons weten.