Terug
Vergaderen Sportcentrum De Wilgenring

Vergaderen bij Sportcentrum De Wilgenring

Sportcentrum De Wilgenring is een van onze meest veelzijdige locaties! Je kunt hier squashen, dansen en zwemmen en er is een sporthal waar nog meer sporten mogelijk zijn. Naast al deze verschillende sporten, is De Wilgenring ook geschikt voor verschillende soorten meetings: van teamdagen tot congressen en van trainingsdagen tot teamoverleggen, voor elke bijeenkomst kun je in onze moderne vergaderruimte terecht.

Dit is vergaderen bij Sportcentrum De Wilgenring

 • Veel opties voor een sportieve break
 • Gratis parkeren
 • Eten en drinken volledig verzorgd
 • Hybride vergaderen is mogelijk
 • Altijd iemand aanwezig om te helpen met de techniek

Vraag direct een offerte aan »

De vergaderruimte

Sportcentrum De Wilgenring heeft één vergaderruimte. Op aanvraag kunnen we apparatuur voor hybride vergaderen verzorgen en een microfoon en luidsprekers. Er is een pantry voor koffie, thee en buffetten. Voor je lunch, diner of borrel hoef je dus niet de locatie uit! Er is ook een koelkast aanwezig.

De vergaderruimte is geschikt voor 8 tot 32 personen. Per opstelling verschillen de zitplaatsen. Let op: alle aantallen zijn exclusief de tribune – hier passen nog eens 20 personen op. De volgende opstellingen zijn mogelijk:

 • Theateropstelling: 32 zitplaatsen
 • Schoolopstelling: 18 zitplaatsen
 • Examenopstelling: 9 zitplaatsen
 • Blokopstelling: 16 zitplaatsen
 • U-vormopstelling: 20 zitplaatsen
 • Carré-opstelling: 20 zitplaatsen

De ruimte heeft twee delen: een vergadergedeelte en een gedeelte met pantry. In het tweede gedeelte staan er ook statafels en is er een pingpongtafel aanwezig. De ruimte heeft een eigen toilet.

De locatie is al te boeken vanaf 288 euro voor een dagdeel

Bekijk de ruimte in 360 graden »

Onze arrangementen

Boek je een vergaderruimte bij Sportbedrijf Rotterdam, dan is dat altijd inclusief koffie, thee en water. Dit kun je op allerlei manieren uitbreiden. Vergader je in de ochtend? Misschien wil je er dan wel een heerlijk ontbijt bij. Vergader je juist later op de dag? Dan kun je bijvoorbeeld borrelhapjes of een volledige barbecue aan je dag toevoegen. En om je dag nog inspirerender te maken, kun je een sportieve break of professionele masterclass boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk de arrangementen »

Omgeving en bereikbaarheid

Sportcentrum De Wilgenring
Melanchtonweg 70
3052 KV Rotterdam

Sportcentrum De Wilgenring ligt centraal in Hillegersberg-Schiebroek, vlak bij het groen en het water. Een heerlijke locatie dus. De bus stopt voor de deur en parkeren is helemaal gratis.

Toegankelijkheid

De vergaderruimte in Sportcentrum Wilgenring is rolstoeltoegankelijk. Er zijn drie invalidenparkeerplaatsen en er is ook een invalidentoilet.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag vergaderruimte Sportcentrum De Wilgenring

Dé toplocatie voor een zakelijke topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Zijn er nog zaken die we moeten weten?
Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen