Vergaderruimte Het Ballenhok - Zwembad IJsselmonde
Terug
Vergaderen Zwembad IJsselmonde

Vergaderen bij Zwembad IJsselmonde

Zwembad IJsselmonde heeft drie ruime zwembaden waar allerlei soorten zwemsport mogelijk zijn, denk aan aquasporten of zelfs scubaduiken. Houd je toch liever de voeten op het droge? Dan hebben we op deze locatie ook nog een jeu de boulesbaan!

Naast sporten, kun je dus ook vergaderen in Zwembad IJsselmonde. De moderne vergaderruimte op de locatie is geschikt voor groepen tot wel 26 personen.

Dit is vergaderen bij Zwembad IJsselmonde

  • Moderne, lichte vergaderruimte geschikt voor groepen tot 26 personen
  • Sportieve break in het zwembad of op de jeu de boulesbaan
  • Gelegen in een groen gebied

Vraag direct een offerte aan »

Onze ruimte

Zwembad IJsselmonde heeft één vergaderruimte, genaamd het Ballenhok. Uitkijkend over de jeu de boulesbaan vergader je in een moderne ruimte, geschikt voor verschillende meetings. De vergaderruimte is geschikt voor 8 tot 26 personen. Er is een pantry voor koffie, thee en buffetten. Geniet dus ook van een lunch, diner of borrel op de vergaderlocatie!

Er is een vaste blokopstelling met twee pingpongtafels in het midden. Sla een balletje tussen je meetings door en sta weer helemaal op scherp!

Bekijk de vergaderlocatie ruimte 360 graden »
Bekijk buiten in 360 graden »

De arrangementen

Boek je een vergaderruimte bij Sportbedrijf Rotterdam, dan is dat altijd inclusief koffie, thee en water. Dit kun je op allerlei manieren uitbreiden. Vergader je in de ochtend? Misschien wil je er dan wel een heerlijk ontbijt bij. Vergader je juist later op de dag? Dan kun je bijvoorbeeld borrelhapjes of een volledige barbecue aan je dag toevoegen. En om je dag nog inspirerender te maken, kun je een sportieve break of professionele masterclass boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk onze arrangementen »

Omgeving en bereikbaarheid

Zwembad IJsselmonde
Dwarsdijk 80
3078 JD Rotterdam

IJsselmonde is een groen gebied in Rotterdam. De stad lijkt ver weg, doordat ook het Zwembad aan een rustig park ligt. Toch is de locatie hartstikke goed bereikbaar: de tram stopt om de hoek en parkeren is helemaal gratis.

Toegankelijkheid

De vergaderruimte in Zwembad IJsselmonde is alleen met een trap te bereiken en is daardoor niet rolstoelvriendelijk. Er is wel een invalidentoilet en er zijn twee invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag vergaderruimte Zwembad IJsselmonde

Dé toplocatie voor een zakelijke topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Zijn er nog zaken die we moeten weten?
Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen