010MOVES

010moves: what moves you?

In deze editie van 010MOVES laten we je kennis maken met heel veel te gekke street sports! Op 13 september is het Hillekopplein de plek om jouw BMX, skate- en stepskills te laten zien, maar ook 3×3 basketbal, straatvoetbal (Panna KO) of freerunnen zijn van de partij!

010MOVES KRASKAART gescoord?

Op 010MOVES heb je kennis kunnen maken met de vetste street sports. Met jouw kraskaart kan jij ook na het evenement je skills laten zien! Kras die vakjes open en ontdek jouw korting! Neem je kraspas mee en ontdek wat jouw favoriet is!

 1. 01 BMX: één gratis proefles bij Dansh

  Bij Dansh leer je balanceren, sprinten en vliegen over de BMX-baan. Als je valt, sta je weer op want blijven liggen heeft geen zin. Rust uit en probeer het opnieuw! Scheur naar de website https://bmxfietsclub.nl en meld je via het formulier aan voor een proefles.  

 2. 02 Basketbal: één keer gratis meetrainen bij Concrete Lions

  Links, rechts, dribbelen en dan die dunk! Kom kennis maken met de Concrete Lions! Trainingen zijn op dinsdag 16.00 - 17.00 en donderdag 17.00 - 18.00 op Schuttersveld.  Stuur de Concrete Lions een berichtje via FB of Insta en jij dunkt de volgende training met ze mee! Meer info? Kijk dan op de FB of Insta pagina @concretelionsbasketball

 3. 03 Freerunnen: eerste les gratis bij Freestyle School

  Lijkt freerunnen jou ook zo leuk en wil je meetrainen mt het team om de coolste tricks te leren? Neem die kraspas dan mee richting de Freestyle school en volg een gratis proefles. Stuur een mail naar info@freestyleschool.nl en meld je aan. Meer info of alvast wat stoffe tricks zien, jump dan naar www.freestyleschool.nl

 4. 04 Dance: één gratis proefles bij House of Urban Arts

  Niet zo maar een move maken, maar maak kennis met de Urban Arts familie! Wat een feestje is dat! Maak die move, kijk op www.houseofurbanarts.com  en meld je  via het contactformulier aan voor een gratis proefles.

 5. 05 Skaten: 50% korting op de entree van Skateland

  Deze korting scoorde je op het event op 13 september. Nog niet uitgeskate, nog een trick doen met je stuntstep of dat skateboard onderschuiven? Check dan www.skateland.nl voor meer info.