Claim je veld!

Wil jij een balletje trappen met collega’s, je bootcampklas iets beters bieden dan het park of zoek je als kinderopvang een plek om die kleintjes te laten uitrazen? Wat je reden ook is, een veld vinden en huren in Rotterdam is vanaf nu een stuk makkelijker.

Zoeken, kiezen, claimen

Via onze webshop vind je heel snel dat ene veld in de buurt dat aan al je wensen voldoet. Check de beschikbaarheid, selecteer je tijdsvak en claim ‘m. Een lidmaatschap heb je niet nodig, iedereen kan een veldje huren. Huren doe je per uur en je kunt een veld eenmalig of voor meerdere keren tegelijk boeken. Dus sporten jullie binnenkort dichtbij huis op een voor jullie ideaal tijdstip? Tot dan!

NIEUW

Sportcomplex Kosboulevard

Op de Kosboulevard vind je 6 beachsportvelden in Nesselande. Je kunt er terecht voor diverse beachsporten. De velden zijn ook geschikt voor officiële beachvolleybalwedstrijden. Hoofdgebruiker Beach Club Rotterdam is jullie gastheer en leidt jullie rond op het complex. Als je een beachveld wilt boeken, moet dat minimaal 7 dagen van tevoren.

Claim je veld

Sportcomplex Olympia

Op dit grote complex kun je heel veel verschillende sporten doen. Zo kun je er voetballen, hockeyen en korfballen. Maar ook voor bijvoorbeeld American football en softbal ben je hier aan het juiste adres. Er is volop plek voor je auto of fiets en er zijn er meer dan genoeg kleedkamers.

Claim je veld

Sportcomplex Max Planckplaats

Op dit complex vind je twee kunstgrasvelden en één veld van natuurgras. Je kunt er terecht voor alle sporten die je kunt doen op kunst- of natuurgras, maar ook bijvoorbeeld voor bewegen op muziek. De kunstgrasvelden zijn geschikt voor officiële korfbalwedstrijden. Hoofdgebruiker RKC WION is jullie gastheer en maakt jullie wegwijs op het complex. Ook vind je er een kantine en kleedkamers. Je moet een veld minimaal een dag van tevoren boeken.

Claim je veld

Sportcomplex Charlois

Hier vind je 3 kunstgras voetbalvelden en een mooi natuurgras voetbalveld. Je kunt er terecht voor alle sporten of activiteiten die je logischerwijs kunt doen op kunst- of natuurgras. Hoofdgebruiker SV Charlois is jullie gastheer en leidt jullie rond op het complex. Heel fijn: er zijn ook kleedkamers en een kantine. Als je een veld wilt boeken, moet dat minimaal een dag van tevoren.

Claim je veld

Sportcomplex Toepad

Op Sportcomplex Toepad vind je 2 kunstgrasvoetbalvelden. Alles wat je op een kunstgrasveld kunt bedenken kan hier. Ook vind je er een kantine, kleedkamers en meer dan genoeg parkeerplekken. De hoofdgebruiker, R.S.V. Antibarbari, vangt jullie op en leidt jullie rond op het complex.

Claim je veld

Sportcomplex Boszoom Noord

Op Boszoom Noord vind je 2 perfecte kunstgrasvelden. Ideaal om lekker te voetballen, maar je kunt er ook andere sporten of activiteiten uitoefenen. Zo lang het kunstgras zich er maar voor leent. Parkeren kan heel gemakkelijk. Ook vind je er een kantine en kleedkamers. Als je aankomt, word je opgevangen door de mensen van voetbalvereniging V.V.O.R. Zij leiden jullie rond en beantwoorden eventuele vragen.

Claim je veld

Locaties

Op zoek naar maatwerk?

Wil je structureel een sportveld huren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!