Het mag weer! Maar waar blijven de sporters?

De meest fanatieke leden hebben de weg naar hun club al wel weer gevonden. Dat heb je ongetwijfeld gemerkt. Nu de rest nog. Tijd om samen ook al die andere Rotterdammers terug te halen. En met alle sportieve Rotterdammers meer stadsbewoners aan het bewegen te krijgen. Om hun motivatie, maar ook de gezelligheid te herontdekken. Goed voor hun gezondheid, goed voor jou als sportaanbieder.

Hiermee lukt het!

Wij helpen je die Rotterdammers te bereiken. Zo vind je hier een handige toolkit. Met alles wat je nodig hebt en hoe je dat het beste gebruikt. Deze middelen kun je gebruiken in combinatie met je eigen huisstijl. En zet ook vooral de hashtag #lekkerlopentebewegen in. Zo laten jouw leden zien dat ze meedoen en betrokken zijn. Want hoe meer support hoe beter!

Hier doen we het voor!

Samen willen we ervoor zorgen dat Rotterdammers hun weg naar jou terugvinden. Om weer te gaan sporten, meer te gaan bewegen. Hun motivatie, maar ook de gezelligheid herontdekken. Gebruik je daar deze middelen voor, zorg er dan voor dat je deze boodschap in je bericht verwerkt. Maak daar gerust je eigen versie van. En wij zitten zelf ook niet stil, hou bekende openbare plekken in Rotterdam in de gaten, want daar spot je binnenkort clean graffiti met #lekkerlopentebewegen. En ook op social media kan je niet om #lekkerlopentebwegen heen, onder andere door onze social advertenties. We doen dit samen, succes!

Aan de slag!

Samen gaan we er voor zorgen dat onze campagne #lekkerlopentebewegen voor alle Rotterdammers niet te missen is! Met deze zes stappen kun jij hieraan bijdragen.

 1. 01 Spiekbrief

  Lekker lopen te spieken! Voordat je start met het gebruik van alle middelen, spiek dan even op onderstaande link. Hier vind je uitleg over hoe en waar je alles kunt gebruiken. Download hier de Spiekbrief

 2. 02 #lekkerlopentebewegen beeld

  Het logo van #lekkerlopentebewegen is er in verschillende bestanden (zoals JPG-, PNG- en als EPS-bestand). Zowel in het zwart als in het wit. Gebruik dit beeld waar je maar wilt: op je flyer, als post op social media of in een nieuwsbrief. De diverse logos kun je downloaden via deze link.

 3. 03 Animaties voor Social media

  Al jouw volgers op Facebook en/of Insta meenemen in deze campagne? Gebruik dan één van de animaties (GIF- bestand).  Deze zijn beschikbaar in zowel  met zwarte, witte als transparante achtergrond en de tekst zowel in het zwart als in het wit. Deze logo-animaties kan je op vele kanalen gebruiken. Deze animaties zijn ook te gebruiken om te delen in WhatsApp-groepen, op je website en in e-mails. Klik hier voor de verschillende animaties.

 4. 04 Campagne video's

  In de onderstaande download links vind je onze supergave campagnevideo’s. Deze kunnen jullie uiteraard, heel graag zelfs, delen via jullie eigen social media kanalen. Deze delen wij uiteraard zelf ook. Zo zorgen we samen voor een groot bereik in Rotterdam. Elke week gaat er een nieuwe video live. Via deze link kun je de video's downloaden.  

 5. 05 Instagram filter

  Je kent ze wel, de filters die je bestuurt met je hoofd, een knipoog of een andere manier. En hoe cool: wij hebben er nu ook een! Hoe gebruik je hem? Check het Instagramaccount en de stories van Sportbedrijf Rotterdam. Klik op het filter om hem zelf ook te gebruiken. Of klik wanneer je een story maakt op filters of zoek in filters op ‘lltb’.

 6. 06 Facebook profielfoto of omlagfoto

  Verander je profielfoto op Facebook met het#lekkerlopentebewegen profielfotoframe. Klik hiervoor op een profielfoto van een van de sportregisseurs van Sportbedrijf Rotterdam op Facebook. Onderaan de beschrijving bij hun profielfoto klik je op de link en de rest wijst zich vanzelf. We hebben ook een #lekkerlopentebewegen omslagfoto voor Facebook. Download de omslag- en profielfoto.

 7. 07 Hashtaggen maar!

  Gebruik in alle bijschriften op social media de campagnehashtag #lekkerlopentebewegen. In de spiekbrief vind je een aantal voorbeelden.

Hulp nodig? Laat het ons weten!

Onze sportregisseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Naast support in deze actie, kunnen wij je ook ondersteunen in andere hulpvraagstukken. Wij zijn er voor jullie zodat jullie er voor je leden kunnen zijn. Denk aan hulp bij het inzetten van je promotiemiddelen in deze tijd, klantbehoud of het meedenken in aangepast aanbod. Nog niet bekend met de sportregisseurs? Kijk hier voor meer informatie en de contactgegevens.