Terug
Vergaderen Willem Alexander Baan

Vergaderen op de Willem-Alexander Baan

De Willem-Alexander Baan (WAB) is een locatie midden in de Hollandse polder. Je kunt hier roeien, hardlopen, wielrennen, zwemmen, kanoën en meer. De roeibaan voldoet zelfs aan de Olympische standaarden. De WAB is dus echt een toplocaties voor topprestaties. En niet alleen op sportniveau.

De WAB is namelijk ook de perfecte locatie voor grotere evenementen of om te vergaderen. Door de rust van de natuur en de inspirerende omgeving heb je hier een optimale focus. Vanuit de vergaderruimtes heb je een weids uitzicht.

Dit is vergaderen op de Willem-Alexander Baan:

  • Moderne, lichte vergaderruimtes met uitzicht op de roeibaan of polder
  • Midden in de natuur
  • Flexplekken aanwezig
  • Ideaal voor grotere evenementen of vergaderingen
  • Sportieve break binnen handbereik
  • Eten en drinken volledig verzorgd
  • Altijd iemand aanwezig om te helpen met de techniek

Vraag direct een offerte aan »

De ruimtes

De Willem Alexander heeft vijf vergaderruimtes, geschikt voor 4 tot 150 personen. Ook is de locatie geschikt voor congressen tot 250 personen. Op aanvraag kunnen we apparatuur voor hybride vergaderen verzorgen en een microfoon en luidsprekers regelen in grote ruimtes (+30 personen). Elke ruimte heeft een pantry voor koffie, thee en buffetten. Voor je lunch, diner of borrel hoef je dus niet de locatie uit! Daarnaast zijn er op de WAB flexplekken, zodat je ook nog even individueel aan de slag kan.

De Sporterslounge

De Sporterslounge is geschikt voor 25 tot 150 personen. In principe is hier een theateropstelling of borrelsetting met statafels mogelijk. Aangepaste opstellingen zijn mogelijk in overleg. Natuurlijk kunnen we hier altijd kijken naar een aanbod op maat.

De Finishtoren Willem Alexander Baan

De Finishtoren

De Finishtoren is een apart gebouw op onze locatie en is geschikt voor 12 tot 16 personen. Met een prachtig uitzicht over de banen, de natuur en de omgeving. Je hoeft maar een deur open te doen en je staat buiten, met de wind door je haren. Zodat je daarna met volle energie weer verder kan.

Er is een vaste blokopstelling met 2 grote tafels. De ruimte heeft eigen toiletten.

Bekijk de ruimte in 360 graden

De Allianz Sprint Base

De Allianz Sprint Base is geschikt voor 6 tot 16 personen. Er is een vaste blokopstelling met een pingpongtafel in het midden. Naast deze ruimte zit een aparte ruimte voor informele breakout sessie's.

Bekijk de ruimte in 360 graden
De Regatta - Willem Alexander Baan

De Regatta

De Regatta is geschikt voor maximaal 20 personen. Er is een vaste blokopstelling met pingpongtafels in het midden. De ruimte heeft eigen toiletten.

Bekijk de ruimte in 360 graden
Willem Alexander Baan - Studieruimte

De Studieruimte

De Studieruimte is geschikt voor 4 tot 12 personen. Er is een vaste, ronde blokopstelling van 2 grote tafels.

Onze arrangementen

Wil je in de lunchpauze van de natuur genieten? En ook nog een beetje bewegen? We kunnen verschillende sportieve breaks voor je organiseren. Wat dacht je van een workshop suppen? Of een roeiclinic? Je kunt daarnaast gaan wandelen, fietsen, zwemmen of kanoën. Natuurlijk kun je ook in alle rust van de buitenlucht genieten: neem plaats op ons terras met uitzicht over het natuurgebied. Laat ook het eten en drinken door ons verzorgen: van stevig ontbijt tot verkwikkende lunch en van een gezonde snack tot een uitgebreide barbecue op ons terras.

Bekijk onze arrangementen »

Deze organisaties gingen je voor

O.a. Gemeente Rotterdam, Mercedes-Benz, de tuinbouwprofessionals van Florpartners, en AVAG; branchevereniging voor de greenhouse technology sector.

Bereikbaarheid

Willem-Alexander Baan
Nely Gambonplein 1
2761 EH Zevenhuizen

Je vindt de WAB in Zevenhuizen, niet ver van Rotterdam. Door de rust van de omgeving zou je het niet zeggen, maar de WAB ligt vlak bij de stad en vol in de Randstad. Deze locatie is het beste met de auto bereikbaar. Parkeren is gratis en er zijn laadplekken aanwezig.

Wil je overnachten in de buurt? Dat kan. We helpen je graag met het boeken van een hotel, bungalow of camping (op 15 minuten loopafstand).

Toegankelijkheid

Alle ruimtes, op de Finishtoren na, zijn rolstoeltoegangelijk. Ook hebben ze allemaal een invalidentoilet. De Finishtoren is een apart gebouw naast het hoofdgebouw en niet goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelgebruikers.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag vergaderruimte Willem-Alexander Baan

Dé toplocatie voor een zakelijke topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Zijn er nog zaken die we moeten weten?
Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen