Terug
Trainingskamp

Trainingskamp

Je grenzen verleggen in een prachtige omgeving die rust uitstraalt, dat is waar de Willem-Alexander Baan om bekendstaat. Op deze toplocatie voor topprestaties heb je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen: met een professionele roeibaan, water om in te zwemmen en asfalt om op te hardlopen en wielrennen. Dus alle faciliteiten die je van een sportieve toplocatie mag verwachten! Een trainingsdag of -kamp is te boeken vanaf € 6,85 (incl. btw) tot €9,85 (incl. btw) per persoon.

Dit is een trainingskamp op de Willem-Alexander Baan:

 • 2 km kaarsrechte roeibaan
 • 1 km kanobaan
 • 13 km asfalt om te fietsen, hardlopen of skeeleren
 • Zwembaan (gecontroleerde waterkwaliteit)
 • Watersportmogelijkheden
 • Krachthonk, Massageruimte en ergometers
 • Ruimte voor opslag
WHAT A GREAT DAY TO START TRAINING

Catering

Op een lege maag kun je niet trainen. Daarom bieden we ontbijt, lunch en diner aan. Er is altijd een arrangement dat bij jullie past. Ook borrels, barbecues of iets anders kunnen wij naar wens regelen. Informeer naar onze trainingskamp arrangementen via dit e-mailadres b.desnaijer@sportbedrijfrotterdam.nl

Overnachten

Blijven slapen is mogelijk. We helpen graag met het boeken van een bungalow of camping in de buurt. Hiervoor werken we samen met Recreatiepark De Koornmolen, op 15 minuten loopafstand van de Willem-Alexander Baan. Liever overnachten in een hotel? Geen probleem. Als je contact opneemt, bespreken we de mogelijkheden in de buurt.

Hoofdaccommodatie en sportpark

Willem Alexander Baan

Hoofdaccommodatie

Vanaf onze bijzondere locatie heb je een prachtig uitzicht over de roeibaan en de paden eromheen. Je kunt gebruikmaken van:

 • Kleedkamers met gratis kluisjes
 • Douches
 • Toiletten, inclusief invalidetoiletten
 • Warming-up zone
 • Krachthonk
 • WiFi

Sportpark

Met een groot evenemententerrein, 13 kilometer asfalt rondom het sportpark, 2 kilometer roeibaan, 1 kilometer kanobaan , een juniorbaan en een grote opslagloods (voor boten of ander materiaal) voldoet onze buitenruimte aan de voorwaarden voor de perfecte start van je trainingskamp.

Parkeer je auto op een van de 54 gratis parkeerplaatsen voor de deur of iets verderop waar nog eens 66 parkeerplekken zijn. Ook hebben we zogeheten jury/coach boten te huur om de trainingen te ondersteunen en nog interactiever te maken!

 

Deze sporters gingen je voor

T.S.R. Vidar, A.U.S.R Orca, LAGA, K.S.V.R. Njord, RV Nautilus, D.S.R. Proteus-Eretes, Deventer Kano Vereniging, De Laak, KNZB Waterpolo Vrouwen, G.S.R. Aegir, R.S.V.U. Orkeanos, Sydney W2, U.S.R. Triton, De Maas, SKADI.

Bereikbaarheid

Willem-Alexander Baan
Nely Gambonplein 1
2761 EH Zevenhuizen

Weg van de stadse drukte is de Willem-Alexander Baan het beste bereikbaar met de auto. Er zijn 54 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Geen auto? Vanaf bijvoorbeeld NS-station Rotterdam-Alexander of Metrostation Nesselande ben je rond de 15 min op de Willem-Alexander Baan. Wil je overnachten in de buurt? Dat kan. We helpen graag met het boeken van een hotel, bungalow of camping (op 15 minuten loopafstand).

Toegankelijkheid

In de hoofdaccommodatie is een lift aanwezig en er zijn invalidetoiletten.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvragen

Dé locatie voor trainingskampen van verschillende sporten

Gewenste datum- en tijd*

Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen