ABN AMRO WTT: ontdek je eigen tennistalent!

Van 9 t/m 17 februari staat Rotterdam in het teken van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zelf je skills laten zien? Tijdens het toernooi organiseren we allerlei toffe activiteiten voor alle Rotterdammers. Kom je ook?
Terug

Rotterdam Tennist

Samen met Rotterdam Topsport, Ahoy en de KNLTB organiseren we allerlei toffe activiteiten rondom het ABN AMRO World Tennis Tournament. Dit jaar dagen we Rotterdammers uit om hun tennistalent te ontdekken op twee plekken in de stad. Hoe hard kun jij serveren? Hoe vaak hou jij een balletje hoog op de rand van je racket? En lukt je dat ook als je in een rolstoel zit? Misschien wil je wel even op de foto met de enige echte trofee van het ABN AMRO World Tennis Tournament, of tennislegendes Richard Krajicek en Esther Vergeer? Kom langs en ontdek je talent!

Je kunt op twee dagen meedoen aan 'Rotterdam Tennist':

Vrijdag 8 februari

Winkelcentrum Zuidplein
14.00 - 21.00 uur

Zondag 10 februari

Markthal
12.00 - 17.00 uur

Win kaarten!

Je hoeft geen toptennisser te zijn om te kunnen genieten van de professionals in Ahoy. Tijdens 'Rotterdam Tennist' op Zuidplein en bij de Markthal kun je kaarten winnen voor hét tennistoernooi van Nederland. Kom dus langs en maak kans om de toppers van dichtbij aan het werk te zien!

Ouder-Kind Tenniskampioenschap

Op zaterdag 16 februari spelen acht duo’s de finale van het Rotterdams Ouder-Kind Tenniskampioenschap in een tot tenniswalhalla omgetoverd Ahoy. In december vond de voorronde plaats. De beste teams plaatsten zich voor de grote finale!

Entree in stijl

De finalisten worden tijdens deze finale behandeld als echte professionals; ze worden in de officiële spelerauto’s naar Ahoy vervoerd. Daar barst om 13.00 uur de ultieme strijd om het Rotterdams Kampioenschap los. Om 15.00 uur weten wie zich een jaar lang de beste van Rotterdam mag noemen. Natuurlijk ontvangen zij deze prijs uit handen van één van de andere tennisiconen die in Ahoy acte de présence geven.