Alle sporten uitgespeeld? Écht niet!

Voetbal, tennis en hockey zijn voor de meesten wel bekend terrein. Daar is natuurlijk niks mis mee. Maar ben jij toe aan iets compleet anders? Ook dan ben je bij Sportbedrijf Rotterdam aan het juiste adres! Op onze locaties kun je namelijk kiezen uit 75 verschillende sporten. We lichten vijf nieuwe, unieke sporten voor je uit.
Terug

Grote kans dat je nog nooit van deze sporten hebt gehoord. Maar we kunnen je verzekeren: ze zijn écht het proberen waard!

Sporten op het water: Floatfit

Op Zuid vind je het gloednieuwe Zwemcentrum Rotterdam. Niet alleen is dit het eerste 50-meterbad van Rotterdam, je kunt hier ook een heleboel leuke groepslessen volgen! Sporten in het water kennen we wel, maar heb je het wel eens op het water geprobeerd? Maak kennis met Floatfit! Een full body work-out op een drijvende mat. Omdat je voortdurend je evenwicht moet opzoeken, is de training extra intensief. Zeg maar hallo tegen een gespierd lichaam!

Bekijk het lesrooster

— Floatfit: probeer het zelf!

Jeugdsentiment tijdens een potje ApenkooiGym

We gaan even terug in de tijd... Herinner jij je de leukste gymles op de basisschool nog? Dat was natuurlijk apenkooien! Een speelse combinatie van ‘de vloer is lava’ en tikkertje. Als klein kind stuiterde je door de gymzaal. Nou, wij hebben goed nieuws voor je: het kan nog steeds! Op onze locatie aan de Klein Coolstraat speel je iedere maandag ApenkooiGym voor volwassenen. Waar wacht je nog op?

Bekijk het rooster

Maak kennis met Padel

Pa... wat?! Padel is een racketsport die uit Zuid-Amerika is komen overwaaien. In Spanje is het zelfs de tweede populairste sport, en ook in Nederland wordt de sport steeds bekender. Zie het als een combinatie van tennis en squash, waarbij je met twee tegen twee zoveel mogelijk punten probeert te scoren. Fan van racketsporten? Dan is padel zeker wat voor jou!

Probeer een proefles

Voetballen wanneer het jou uitkomt

Voetbal kennen we natuurlijk allemaal. Maar ook in deze wereld staan ze niet stil! Maak kennis met het nieuwe FC Urban. Bij voetbalclub FC Urban zit je niet vast aan de standaard wedstrijden op zaterdag -of zondagochtend, maar speel je waar en wanneer het jou uitkomt. In teams van zes tegen zes voetbal jij op toffe urban locaties in Rotterdam, met oude bekenden of nieuwe vrienden. Hup, haal je voetbalschoenen maar van zolder!

Lees meer

Maak je hoofd leeg bij Natuurlijk Sportief

‘Maak van sporten weer buitenspelen’ is het motto van Natuurlijk Sportief. Hier kun je klimmen, klauteren en groepstrainingen volgen. Ja, een soort apenkooien in de natuur dus! Maak je hoofd leeg terwijl je lekker buiten bezig bent. Met drie verschillende niveaus is er voor ieder wat wils.

Bekijk het aanbod

Van sporten op het water, je weer helemaal kind voelen tot voetbal met een twist. Er is ontzettend veel te doen op sportgebied. Welke sport ga jij vandaag doen? Tip: al deze sporten zitten ook in het aanbod van OneFit. Ontdek het volledige sportaanbod van Sportbedrijf Rotterdam.