Beter zwemmen met SWIMR

Een betere zwemmer worden? Dat kan nu met SWIMR: het unieke en nieuwe zwemaanbod in Zwemcentrum Rotterdam. Of je nu een beginnende borstcrawler bent of ervaren zwemmer: iedere zwemmer kan zich nu laten coachen op professionele wijze. Vanaf 13 maart starten de programma’s en je kunt je nu al opgeven.
Terug

SWIMR biedt programma’s met zwemtraining en krachttraining onder professionele begeleiding. Je kunt deze met elkaar combineren of kiezen voor een van beide. Je werkt in kleine groepen of met een personal coach. Bij SWIMR kies je uit diverse programma’s. Welke je ook kiest, alle programma’s zijn erop gericht van jou een betere zwemmer te maken.

Flexibel voor de sporter van nu

Bij SWIMR sluit je geen lidmaatschap af. Je neemt een programma af dat bij jouw wensen past. Zo kun je een programma doorlopen dat een aantal weken duurt, met training op vaste dagen en tijden. Maar je kunt ook kiezen voor een flexibel programma, waarbij je zelf bepaalt wanneer je traint en hoe lang je erover doet. Of kun je gaan voor een-op-een training met de SWIMR coach. In blokken van een uur werken zwemmers onder begeleiding aan techniek, kracht én conditie. En met veel beschikbare dagen en tijden zit er altijd wel iets bij dat past.

De ‘club’ van nu

Je kunt een programma volgen zo vaak je wilt: je kunt het hele jaar door trainen, of eenmalig een programma doorlopen. De keuze is aan het individu. De sporter van nu bepaalt zelf graag wanneer en hoeveel er wordt gesport. En daarbij past ook een ‘club’ van nu: SWIMR speelt daarop in.

Unieke samenwerking

Uniek aan SWIMR is de samenwerking tussen Sportbedrijf Rotterdam en zwemvereniging Blue Marlins. Juist hierdoor bieden we de volwassen (particuliere) zwemmer écht goede kwaliteit - qua faciliteiten en coaching - en versterken we tegelijkertijd het sportlandschap. De SWIMR coaches zijn ervaren en gediplomeerde trainers van de zwemvereniging. Zij hebben een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport en gebruiken kennis en techniek uit de topsport om elke zwemmer beter te maken.

Voor heel Rijnmond

SWIMR vindt plaats in Zwemcentrum Rotterdam, maar is interessant voor zwemmers uit de hele regio Rijnmond en daarbuiten. SWIMR is een aanvulling op de reguliere uren van de zwemmer of triatleet. Juist de combinatie met het banenzwemmen in Zwemcentrum Rotterdam óf het zwembad bij jou om de hoek, of de andere trainingen die je doet, maakt het concept zo goed in te passen. SWIMR start op 13 maart en is vanaf nu te boeken via swimr.club.

Locaties

decoration - a bidon decoration - a fake dumbbel
Word een betere zwemmer

Krijg professionele training onder begeleiding van topcoaches en train je techniek, conditie en kracht