Derde editie van interne Talentpool

Trots! De derde editie van onze ‘Talentpool’ is afgerond. Tijdens dit interne trainingsprogramma gingen collega’s aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Afgelopen donderdag presenteerden zij de uitkomsten hiervan tijdens de finale op de 16e verdieping van Hotel Intell.
Terug

Een spannende dag. Ondanks het prachtige uitzicht op de Maas, lag de focus ergens anders. Want je moet het maar even doen. Jezelf presenteren voor een zaal die vol zit met leidinggevenden, het managementteam (MT) en andere betrokken collega’s. ​​​​​​​​​​​​​​

Aan de slag

Erik Koenders begeleidde samen met bedrijfscoach Nathasja van Dijk deze talentengroep. In de ochtend werd nog flink geoefend, zodat iedereen klaargestoomd is voor de middag.

In drie groepen werden de opdrachten met onderwerpen als ‘inclusief sporten’, ‘de spelersmening’ en ‘één duidelijk contactpunt voor het primair onderwijs’ gepresenteerd. Van field-research tot persoonlijke interviews. Alle groepen pasten verschillende methodieken toe om een zo goed mogelijk resultaat op te leveren. Maar ook was het de opdracht om meer te vertellen over de persoonlijke doelen en uitdagingen die zij tegenkwamen.

Inzet op talent

Elk jaar organiseert het Sportbedrijf een ‘talentpool’. Een initiatief van wie de naam een knipoog is naar de 10 zwembaden van het Sportbedrijf. Het is speciaal voor collega’s die zich graag verder willen ontwikkelen. Zij gaan aan de slag met inhoudelijke opdrachten die worden gegeven vanuit het MT.

Initiatiefnemer Ronald vindt het belangrijk dat je kijkt naar talenten binnen het bedrijf.

Ik ben bijzonder trots op deze 3e editie - Ronald van Ombergen

Het regende complimenten

De jury gaf een beoordeling op zowel de inhoudelijke opdracht als hun persoonlijke ontwikkeling. Deze jury, bestaande uit directeur Ronald van Ombergen, Productmanager Natascha Harms en ervaringsdeskundige Claudia -die eerder aan de talentpool meedeed-, spraken lovende woorden.

De dag eindigde met mooie woorden van hun eigen leidinggevende. Met een bos bloemen, een inspirerend boek en een dikke glimlach, verlieten de deelnemers hotel Inntel met een voldaan gevoel. Op naar een mooie ontwikkeling! Want zoals deelnemer Fedor Hes zei: “Het gaat niet alleen over de kennis die je hebt, maar ook wat je ermee doet”.​​​​​​​​​​​​​​

Ook werken bij het sportiefste bedrijf van Rotterdam? Check sportbedrijfrotterdam.nl/werkenbij.