Duik in de kerstvakantie in onze zwembaden

Een luie kerstvakantie niks voor jou? De hele kerstvakantie kun je een duik nemen in onze zwembaden! Een perfecte gelegenheid om de kou te ontsnappen, plezier te hebben én in beweging te komen. We bieden meerdere dagen vrij- en gezinszwemmen aan in verschillende zwembaden. Pak je zwemspullen maar alvast in!
Terug

Zwemmen tijdens Kerst

Wist je dat zelfs tijdens de kerstdagen onze deuren voor je open staan op drie locaties? Op eerste kerstdag (25 december) ben je van harte welkom in Zwembad Afrikaanderplein en op tweede kerstdag (26 december) zijn Sportcentrum West en Zwemcentrum Rotterdam geopend.

Waterpark Sportbedrijf Rotterdam

Wipe-out waterpark

Op zoek naar meer spektakel? Van 26 december tot en met 6 januari toveren we het Zwemcentrum Rotterdam om tot een waar waterparadijs. Het gehele waterpark ligt er weer in en deze keer nog spectaculairder. Vier tweede kerstdag met een heerlijke kerstbrunch en een uurtje razen over het waterpark. Of sluit het jaar af op 31 december met oliebollen, appelflappen en een uurtje plonsen. Durf jij het waterpark aan ?

Meer over het waterpark

Zwembad Overschie en Zwembad Hoogvliet zijn gesloten tijdens de kerstvakantie, maar op al onze andere locaties kun je je uitleven.