Masterclass: Sportondernemer Academy

Terug

Sportaanbieders weten vaak alles over hun sport- en beweegaanbod. Maar ondernemen is een vak op zich. Daarom zijn we de Sportondernemer Academy gestart! Deze opleiding helpt sport- en beweegaanbieders de ondernemer in zichzelf te vinden. Ze ontwikkelen een professionele onderneming en zo geven we het (nieuwe) aanbod een vliegende start. Zo werken we aan structureel sportaanbod voor verschillende doelgroepen.

Onze opleiding helpt niet alleen de sportondernemer. Het doel van de Academy is sportaanbieders helpen professionaliseren, zodat het aanbod in de stad structureel wordt. Daarmee zorg je dat er aanbod is én blijft voor verschillende doelgroepen, ook die met bijzondere beweegbehoeften. Daarnaast is de Academy een heel goed middel om georganiseerd met sportondernemers in contact te komen en samen te werken.

Wil jij als gemeente of sportorganisatie weten hoe jij dit voor jouw organisatie kan inzetten? We vertellen je er graag over tijdens onze Masterclass Sportondernemer 0p 23 maart.

Wie gaan je inspireren?

Onze collega’s en samenwerkingspartners nemen je mee in onze aanpak en methodiek.

  • Boudewijn de Vries, Sportregisseur, alle inwoners in beweging: van stimulering naar regie. Boudewijn vertelt je hoe onze aanpak binnen sportregie werkt en welke successen we hieruit halen.
  • Robert-Jan Tamis, Productspecialist programmering, vertelt je meer over het ontstaan van de Academy, de samenwerking met sportondernemers en de benefits die we hier uit halen.
  • Peter Fillius, samenwerkingspartner van The New Enterpreneur, geeft de ins- en outs over de Sportondernemer Academy.

Wat neem je mee naar huis?

Aan het einde van de ochtend ga je met inspiratie en een berg inzichten naar huis. We hopen dat je onze lessen en ervaring kan gaan toepassen in jouw situatie en helpen je uiteraard graag op weg als je naar aanleiding van deze dag nog specifieke vragen hebt.

Programma

09.30 - 10.00 Inloop
10.00 - 10.15  Welkom
10.15 - 11.00  Sportregie methodiek
11.00 - 11.15  Koffiebreak
11.15 - 12.00  Sportondernemer Academy
12.00 - 12.45 Lunch

Datum: donderdag 23 maart 2023
Locatie:
Zwemcentrum Rotterdam - Annie M.G. Schmidtplein 10, 3083 NZ Rotterdam

Kosten

Als deelnemer aan deze dag betaal je € 50,-. Je krijgt hiervoor natuurlijk een dosis kennis en ervaring, maar ook ontvangst met koffie en thee en een lekkere lunch.

Meer info

Wil je mee informatie over het programma? Neem dan gerust contact met ons op. Contact: Robert-Jan Tamis - r.tamis@sportbedrijfrotterdam.nl - 06-83526934

Bedankt voor de aanvraag!

Meld je direct aan

Naam, adres en postcode
Heb je een prangende vraag die je graag beantwoord ziet deze dag? Stel hem alvast hier.
Moet onze factuur naar een ander mailadres of moet er een PO-nummer worden vermeld? Meld het dan hier.
Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen