Nomineer jouw favorieten voor de Sport Awards Rotterdam!

Terug

Elk jaar worden de Sport Awards Rotterdam uitgereikt. Het is hét moment waarop mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven terugblikken op het afgelopen sportjaar. Naast de topsport, kan juist ook de breedtesport in de prijzen vallen. Iedereen kan mensen/organisaties voordragen voor één of meerdere awards. Een jury bepaalt vervolgens de drie genomineerden en vanaf januari kun je je stem uitbrengen op jouw favorieten en bepaal je zo mede wie er in de prijzen valt.

Nomineer jouw favoriet!

Vanaf nu t/m 24 december kan je jouw favoriet nomineren in de categorieën sportvrijwilliger, sportaanbieder of Meer dan Sport Award.

  1. Sportvrijwilliger
    Welke vrijwilliger zet zich voor jouw vereniging of bij sportevenementen intensief in en verdient dit jaar de felbegeerde titel ‘Sportvrijwilliger van het jaar’? Klik hier om een vrijwilliger te nomineren. Wil je meerdere individuen voordragen? Je kunt het formulier meerdere keren invullen.
  2. Sportaanbieder
    Rotterdam is vele leuke sportaanbieders rijk. Is jouw vereniging, stichting of (commerciële) sportaanbieder de leukste van Rotterdam? Waar ben jij het liefst te vinden of welke sportaanbieder is in coronatijd met de meest creatieve alternatieven of oplossingen gekomen? Klik hier om jouw favoriet te nomineren voor de titel ‘Sportaanbieder van het jaar’.
  3. Meer dan Sport Award
    Iedere sportaanbieder is van grote maatschappelijke waarde voor Rotterdam. Er zijn echter aanbieders, initiatieven, rolmodellen en andere organisaties en personen die via sport van extra betekenis zijn voor Rotterdammers. Denk aan: sport voor ouderen, gehandicaptensport, taalles voor ouders of bijvoorbeeld een zorg- of welzijnsorganisatie die de kracht sport benut binnen hun werk. Klik hier om jouw favoriet voor te dragen voor de ‘Meer dan Sport Award’.

Aanmelden t/m 24 december

Het meedingen naar een Sport Award is een mooie kans voor verenigingen, stichtingen, sportaanbieders en sportinitiatieven om meer bekendheid te krijgen in Rotterdam. Je mag jouw vereniging, stichting of sportaanbieder aandragen voor meerdere awards. De Sport Awards zijn naast Sportvrijwilliger, Sportaanbieder en Meer dan Sport te winnen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sportcoach, Sportploeg en Sporttalent. Aanmelden kan t/m vrijdag 24 december. De eerste week van januari volgt de online stemronde.

Uitreiking awards

De organisatie van de Sport Awards Rotterdam is in handen van Gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport, Sportbedrijf Rotterdam en Rotterdam Sportsupport. Dit jaar geen fysieke awardshow, maar uiteraard worden de winnaars van de awards wel op een andere manier in het zonnetje gezet, zodat zij de aandacht krijgen die ze verdienen.