Sport Awards Rotterdam-Rijnmond

De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond komen er weer aan! Hét sportfeest waar met mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven wordt teruggeblikt op het afgelopen sportjaar.
Terug

Het blijft niet alleen bij een terugblik.  Zoals de naam al 'prijs geeft' worden er ook awards uitgereikt. Wie er in de prijzen valt kun JIJ zelf bepalen. Ga naar de website en geef jouw favoriete sporter, vrijwilliger, vereniging, stichting en/of sportaanbieder op voor één van de prijzen. Stemmen kan tot en met 13 november.

Eind december maakt RTV Rijnmond op tv de genomineerden bekend en op 10 februari vindt de awarduitreiking plaats tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy. Iedereen kan mensen/organisaties voordragen voor één of meerdere Awards. Een jury bepaalt vervolgens de drie genomineerden en vanaf januari kun je je stem uitbrengen op jouw favoriet.

Sportvrijwilliger
Welke vrijwilliger zet zich in voor jouw vereniging en verdient dit jaar de felbegeerde titel ‘Sportvrijwilliger van het jaar’? Klik dan hier om een vrijwilliger te nomineren. Wil je meerdere vrijwilligers voordragen? Je kunt het formulier meerdere keren invullen.

Leukste Kluppie
Rotterdam heeft veel leuke sportaanbieders. Is jouw vereniging, stichting of sportaanbieder de leukste van Rotterdam?  Klik dan hier om een vrijwilliger te nomineren voor de titel ‘Leukste Kluppie van het jaar’!

Meer dan Sport Award
Iedere sportaanbieder is van grote maatschappelijke waarde voor Rotterdam. Er zijn echter aanbieders, initiatieven, rolmodellen en andere organisaties of personen die door middel van sport van extra betekenis zijn voor Rotterdam. Denk aan: Sport voor ouderen, gehandicaptensport, taalles voor ouders, peutergym of bijvoorbeeld een zorg- of welzijnsorganisatie die de kracht sport benutten binnen hun werk. Klik hier om jouw favoriet voor te dragen voor de ‘Meer dan Sport Award’.