Terug
Toegankelijke sporthal

Iedereen is welkom op onze sportlocaties. Maar nog niet alle plekken zijn voor iedereen even goed toegankelijk. Ook als je een rolstoel of rollator gebruikt, wil je het zwembad, de kleedkamer en de gymzaal makkelijk kunnen bereiken. Daar gaan we voor zorgen: door drempels (letterlijk) weg te nemen.

Zo pakken we het aan

Onze zwembaden, sporthallen en sportvelden voldoen aan de basiseisen voor toegankelijkheid. Dit waren de eisen toen de locaties werden gebouwd. Maar nieuwe gebouwen hebben hogere eisen, zodat ze voor nog meer sporters goed toegankelijk zijn. Denk aan automatische deuren, lagere douchek(n)oppen en een hellingbaan naast de trap bij de ingang. Zo kunnen ook rolstoel- of rollatorgebruikers het gebouw makkelijker in en uit. Wij willen dat ál onze gebouwen voldoen aan de eisen van deze tijd. Daarom gaan we ze aanpassen.

Voor wie

Sporters met een lichamelijke beperking.

Wat we doen met jouw support

In 2023 wordt Sporthal De Enk flink gerenoveerd. Hét moment om deze sporthal beter toegankelijk te maken. Met een bedrag van € 25.000,- zorgen we dat de sporthal in Feijenoord helemaal voldoet aan de toegankelijkheidseisen van deze tijd. Dit financieren we met een of meer bijdragen uit SROI.

Wil je meer informatie over dit project?

Neem dan contact op met onze relatiemanager Marijn Eggen.