Terug
Zwemles (meer aandacht)

Iedereen zwemveilig! Dat is ons doel. Sommige kinderen in onze zwembaden hebben een iets minder ontwikkelde motoriek. Zij hebben meer tijd en aandacht nodig tijdens de zwemles. En misschien ook wel een extra lesje. Wij zorgen dat ze dit krijgen, zodat ze daarnaast in hun gewone groep kunnen blijven leszwemmen.

Zo pakken we het aan

De kinderen krijgen, naast hun gewone zwemlessen, extra lessen in kleine groepen. Niet 15, maar 5 kinderen is hier het maximum aantal deelnemers. In deze aanvullende les krijgen ze extra intensieve begeleiding. Dit project is een samenwerking tussen Sportbedrijf Rotterdam en SportMEE.

Voor wie

Kinderen met een minder ontwikkelde motoriek die hun zwemdiploma willen halen en daar een beetje extra aandacht bij nodig hebben.

Wat we doen met jouw support

Deze kinderen leren het best als er één zwemdocent op maximaal vijf deelnemers is. Zo’n zwemles voor kleine groepen is kostbaar en dat willen we niet aan de ouders van deze kinderen doorbelasten. Daarom komen we hen tegemoet in de financiering. De bijdrage is € 935,- per leerling. We hebben plek voor 30 kinderen. Met € 28.050 kunnen we 30 kinderen een jaar lang deze aanvullende zwemles geven, zonder dat hun ouders extra betalen.

Wil je meer informatie over dit project?

Neem dan contact op met onze relatiemanager Marijn Eggen.