Terug
SWIMR STRENGTH

Elke slag beter

Wat je moet weten over SWIMR Strength

SWIMR Strength is krachttraining gericht op het vergroten van je zwemkracht. In het aparte krachthonk staat de gespecialiseerde krachtcoach van SWIMR voor je klaar om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Het hypermoderne Madelon Baans Krachthonk van Zwemcentrum Rotterdam biedt materialen voor functionele fitness en zwemspecifieke apparaten. Je kunt 1-op-1 trainen, of in groepsverband en er is aanbod op elke dag van de week!

SWIMR Strength PT

In een periode van 4 weken werk jij 1-op-1 met de SWIMR krachtcoach aan je zwemspecifieke kracht. Dit helpt je om jouw doelen te bereiken. Je leert veel door de persoonlijke aandacht en weet waar je zelf mee aan de slag kunt. Deze persoonlijke krachttrainingen zijn op vaste dagen en tijden en vinden plaats in het hypermoderne krachthonk van Zwemcentrum Rotterdam. Geschikt voor ieder niveau.

Voor alle mogelijke dagen en tijden kijk je in de webshop naar SWIMR Strength PT.

€ 298

 

SWIMR Strength Team

Krachttraining in een groep met maximaal 8 deelnemers, gericht op het verbeteren van je zwemspecifieke kracht. In 6 weken train jij op vaste dagen en tijden, samen met de groep, om een sterkere en snellere zwemmer te worden. De SWIMR coach leert je welke bewegingen belangrijk zijn en je kunt deze kracht gebruiken in je zwemtrainingen. Geschikt voor ieder niveau.

Voor alle mogelijke dagen en tijden kijk je in de webshop naar SWIMR Strength Team.

€ 89

Locaties

Ik wil ook meer weten over: