Terug
Vergaderen Sportcentrum West

Vergaderen bij Sportcentrum West

Sportcentrum West heeft een zwembad én grote sporthal onder één dak, waar heel veel verschillende sporten mogelijk zijn: van allerlei soorten work-outs tot dansles. In het zwembad halen inwoners uit heel Rotterdam West hun zwemdiploma. En dat is nog niet alles, deze locatie heeft ook nog 5 beachvolleybalvelden in de tuin!

Sportcentrum West is als vergaderlocatie perfect voor kleinere groepen tot 12 personen. Denk aan visie/missie-sessies, kwartaalvergaderingen of andere teamoverleggen. En wil je een sportieve break, dan heb je de keus of je dit liever binnen hebt, of buiten op de beachvolleybalvelden.

Dit is vergaderen bij Sportcentrum West

  • Perfecte locatie voor kleinere groepen
  • Sportieve break binnen of buiten
  • Bruisende sportlocatie

Vraag direct een offerte aan »

Onze ruimte

Sportcentrum West heeft één vergaderruimte die geschikt is voor 4 tot 12 personen. Op aanvraag kunnen we apparatuur voor hybride vergaderen verzorgen. Voor koffie, thee en buffetten kun je gebruik maken van de horeca van het zwembad.

Bekijk de ruimte in 360 graden »

Onze arrangementen

Boek je een vergaderruimte bij Sportbedrijf Rotterdam, dan is dat altijd inclusief koffie, thee en water. Dit kun je op allerlei manieren uitbreiden. Vergader je in de ochtend? Misschien wil je er dan wel een heerlijk ontbijt bij. Vergader je juist later op de dag? Dan kun je bijvoorbeeld borrelhapjes of een volledige barbecue aan je dag toevoegen. En om je dag nog inspirerender te maken, kun je een sportieve break of professionele masterclass boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk de arrangementen »

Omgeving en bereikbaarheid

Sportcentrum West
Spaanseweg  2
3028 HW Rotterdam

Sportcentrum West ligt aan de rand van de stad en is daarom zeker met de auto goed bereikbaar. Parkeren is hier gratis. Liever met het openbaar vervoer? Ook geen probleem, er is een bushalte in de straat.

Toegankelijkheid

De vergaderruimte in Sportcentrum West bevindt zich op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk. Ook is er een invalidentoilet en –parkeerplaats aanwezig.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag vergaderruimte Sportcentrum West

Dé toplocatie voor een zakelijke topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Zijn er nog zaken die we moeten weten?
Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen