Officiële opening sportcomplex Olympia

Let's play! Zaterdag 17 maart is de officiële opening van sportcomplex Olympia. Ontdek het gloednieuwe complex en clubverzamelgebouw in het Stadionpark. Je bent van harte welkom op deze feestelijke dag vol sport & spel.
Terug

Over sportcomplex Olympia

Op het gloednieuwe sportcomplex in IJsselmonde vind je een ruim sportaanbod, waaronder voetbal, hockey, beachvolleybal, tennis en korfbal. Je vindt hier alle faciliteiten die je als sporter nodig hebt. FC IJsselmonde en Hockeyclub Feijenoord zijn hier gehuisvest.

Adres:
Buitendijk 100
3078 XC Rotterdam

Lees meer 

Programma

Sportclinics (tussen 9.00 en 14.00 uur)

Op het sportcomplex Olympia beoefen je verschillende sporten op de velden. Maak op een laagdrempelige manier kennis met een sport door kosteloos een clinic te volgen! Van 9.00 uur tot 14.00 uur zijn er al verschillende clinics te volgen op het gebied van atletiek (verspringen, sprinten/horden lopen, hoogspringen en kogelstoten), hockey, voetbal en beachvolleybal.

Sport & spel (tussen 10.30 en 16.30 uur)

Tussen 10.30 uur en 16.30 uur zijn er verschillende sport -en spel activiteiten op veld 2 naast de kantines. Wil je weten hoe hard jij met hockey of voetbal kan scoren? Test dan de speedmeter en ga voor een nieuw record! Test je reflexen met het stokvangen of doe het behendigheidsparcour.

Officiële opening (14.15 uur)

Om 14.15 uur, voorafgaand aan de wedstrijden van HC Feijenoord JC1 en FC IJsselmonde 1, zal wethouder Adriaan Visser (Financiën, Organisatie, Haven, Binnenstad en Sport) het sportcomplex officieel openen op veld 1. Kom kijken naar een spectaculaire opening om vervolgens HC Feijenoord JC1 en FC IJsselmonde 1 aan te moedigen!

Bekijk hier het volledige blokkenschema.