Zomerzwemles

Van 20 juli t/m 30 augustus 2020 kun je elke week naar zomerzwemles. Soms ook als je nog op de wachtlijst staat. Heeft je kind zwemlessen gemist door corona? Haal ze dan nu in. Want wie doorzwemt, haalt eerder de finish.
Terug

Lessen voor A, B en C in de zomervakantie

Kinderen volgen de zwemlessen in de zomervakantie gewoon in hun eigen zwembad. Misschien is hun vaste zwemleraar er niet elke week, maar dankzij het leerlingvolgsysteem weten ook de andere leraren precies wat je kind kan. Van tevoren worden ze ingedeeld in een groep die past bij hun niveau.

Sta je op de wachtlijst?

We hebben soms ook plek voor kinderen die op de wachtlijst staan, dit verschilt per zwembad. Als je kind in de zomer voor het eerst naar zwemles gaat, willen we graag dat jullie minimaal acht lessen nemen. Jullie kunnen meerdere keren per week komen. Zo kan je kind al na de zomer naar een volgend niveau. Schrijf je in voor de acht lessen via de link onderaan deze pagina of bij de kassa in het zwembad.

Zoveel lessen als je wilt

De zomerzwemlessen worden elke week gegeven van 20 juli tot en met 30 augustus 2020. De dagen en tijden zijn in ieder zwembad anders. Bekijk hier het zomerlesrooster (PDF) van jouw zwembad. Ga je op vakantie? Geen probleem. Dan kun je die weken overslaan. Je kunt je kind inschrijven voor zoveel lessen als je wilt. Hoe meer weken je kind achter elkaar lest, hoe beter het is voor het leerproces.

Kosten

Losse les € 11,40
3-lessenkaart € 32,50
4-lessenkaart € 43,20
6-lessenkaart € 61,60
8-lessenkaart € 81,80

Heb je het ZwemABC-pakket? Of maak je gebruik van het fonds Meedoen in Rotterdam? Dan kun je je zonder extra kosten inschrijven voor de zomerzwemlessen.

MAAK DEZE VAKANTIE EEN INHAALSLAG

Schrijf je in: online of in het zwembad

Iedereen die mee wil doen met zomerzwemles moet zich inschrijven. Ga naar het online inschrijfformulier of schrijf je in bij de kassa van jouw zwembad. Misschien zijn jullie in september wel klaar voor een volgend bad!

Heb je vragen over zomerzwemlessen? Vraag het bij de kassa van het zwembad. Of neem contact met ons op via e-mail (info@sportbedrijfrotterdam.nl) of telefoon (010-8080880).

Locaties