Terug
Squash

Wat is squash?

Niks meer dan jij, je racket, de bal en je tegenstander… tussen vier muren! Bij squash beweeg je veel en snel, wat het daarom niet zomaar een racketsport maakt. Probeer de bal boven de tin te houden en verdien een punt wanneer je een rally wint. En vergeet niet, wie de bal kaatst, kan hem terugverwachten!

Voor wie is squash?

Het is de juiste sport als je aan je conditie en uithoudingsvermogen wil werken. Squash is voor iedereen die zin heeft om een balletje te slaan met vrienden.

Nu ook Interactive Squash bij Sportbedrijf Rotterdam!

Op onze locaties De Wilgenring en Sportcentrum Kralingen kun je nu ook gebruik maken van Interactive Squash. Een interactieve beamer registreert waar jij de muur raakt en zelfs waar jij je op de baan begeeft. Kies voor oneindig veel leuke mikspelletjes voor kids, of ga voor het serieuze trainingswerk in de Trainingmodule. Er is voor ieder wat wils. Je kan zelfs je kinderfeestje houden in één van de zalen.

In juli en augustus test je het systeem zonder extra kosten. Doen dus! Ga naar de pagina's van onze locaties om direct te boeken. Tot snel!

Waar kun je squashen?

Sportaanbieders

  • Squash Victoria

    Squash

  • Sportbedrijf Rotterdam - Sportcentrum de Wilgenring

    Badminton, Banenzwemmen, Vrijzwemmen, Aqua-robics, Aqua-power, Aqua-bootcamp, Fifty-Fit, Zwemles, Gezinszwemmen, Aqua-joggen, Trimzwemmen, Baby- peuterzwemmen, Privé zwemles, Zwemvaardigheid, Survivalzwemmen, Squash, Snorkelen, Swimfast, PiYoChi Bekijk website

  • Sportbedrijf Rotterdam - Sportcentrum Kralingen

    Squash Bekijk website