Terug
SWIMR coaches

Elke slag beter

Wie zijn de SWIMR coaches?

De SWIMR professionals zijn ervaren en gediplomeerde coaches van zwemvereniging Blue Marlins. Zij hebben een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport en gebruiken methodes uit de topsport om van jou een betere zwemmer te maken. We stellen ze aan je voor!

Michel van Dinther

Michel komt uit Rotterdam en traint al 11 jaar atleten op het gebied van zwemmen, fietsen, hardlopen en functionele krachttraining. Naast trainer ben ik zelf ook triathleet en tot nu toe heb ik 7 hele en 17 halve triatlons gedaan. Michel is Iron Man Certified Coach.

Leon Tamerius

Zwemmen is één van de gezondste en veiligste sporten. Als oud wedstrijdzwemmer kan Leon hierover meepraten. Hij organiseert zwemsessies voor bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen en individuele klanten. Leon is onder andere zwemtrainer geweest van Olympiër Inge de Bruijn.

Anouque Berghuis

Niet alleen werkt zij als zwemprofessional bij het Sportbedrijf Rotterdam, maar Anouque heeft inmiddels 20 jaar ervaring in de wedstrijdsport. De eerste 14 jaar hiervan als atleet. Ze was meervoudig Nederlands Kampioen op de rugcrawl en was tweemaal deelnemer aan de FINA Worldcup. Ze zwom in Nederland voor PSV en Blue Marlins, en in Dubai bij Hamilton Aquatics. Hierna heeft zij de ALO gedaan.

Michael Smink

Michael brengt als succesvol zwemmer niet alleen een schat aan zwemervaring met zich mee, maar ook een passie voor het verbeteren van de zwemvaardigheden van anderen. Hij weet mensen te inspireren en motiveren om hun zwemdoelen te bereiken. Of je nu een beginnende zwemmer bent die de techniek wil verbeteren of een ervaren zwemmer die prestaties naar een hoger niveau wil tillen, Michael staat klaar om je te begeleiden.

Merel Schravendijk

Merel is een jonge coach met een indrukwekkende erelijst in het zwemmen. Ze is vastbesloten om haar passie en kennis door te geven als zwemtrainer. Als trainer in wording begrijpt Merel het belang van techniektraining en toegewijde begeleiding. Uit eigen ervaring weet zij hoe essentieel het is om aan de zwemtechniek te werken om je doelen te behalen.

Nasreddine Ouchene

Met meer dan 15 jaar ervaring in het zwemmen bij Blue Marlins heeft ‘Nas’ een aanzienlijke expertise opgebouwd in de zwemsport. Daarnaast is hij in de wereld van powerlifting gestapt. Hij heeft zich hier opgewerkt tot een gerespecteerde atleet met uitstekende prestaties. Zijn unieke expertise in de combinatie van zwemmen en powerlifting maakt hem de perfecte kracht-coach, die weet waar een zwemmer bij gebaat is tijdens het trainen op het droge.

Mariette Bulman

Mariette is een gerenommeerde zwemtrainer in Nederland, die zich al meer dan 10 jaar inzet voor de ontwikkeling van de zwemsport en de zwemmers die ze traint. Ze is vooral bekend om haar werk met jeugdzwemmers, waarbij de het aanleren van technische vaardigheden centraal staat. Mariette is talentcoach in Dordrecht en assistent bij het KNZB-opleidingscentrum.

Nikhom Westphal

Nikhom brengt een schat aan ervaring, passie en toewijding mee. Zijn verhaal als zwemmer is een inspirerend voorbeeld van hoe hard werken, doorzettingsvermogen en de juiste mentaliteit kunnen leiden tot buitengewone prestaties. Als coach brengt dit tijdens zijn PT-sessies of groepslessen over op de deelnemers.

Locaties

Ik wil ook meer weten over: