Lunch Sportief Vergaderen
Terug
Arrangementen

Arrangementen

Vergader of sport je op de Willem-Alexander Baan? We kunnen van alles regelen om je dag compleet te maken.

Eten en drinken

Op een lege maag kun je niet werken. Dus hebben we voor elk moment van de dag iets om je gaande te houden. Van een volledige maaltijd tot een snelle snack of goeie borrelhap.

  • Start de dag met een croissantje of een stevig ontbijt. We hebben diverse (biologische) opties om de dag goed te beginnen.
  • Onze lunch zet je weer op scherp voor je middagsessie. Kies voor een goed belegde boterham tussendoor of een uitgebreide (warme) lunch.
  • ’s Avonds leent deze buitenlocatie zich perfect voor een barbecue. Van een snelle hap tot uitgebreid feestmaal, er staat altijd vlees, vis en vega op het menu. Bij mooi weer eet je op het (overdekte) terras.

In onze menukaart vind je alle ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden, maar ook de prijzen voor de drankjes, snacks en borrelhappen.

Bekijk de menukaart »

Alles om je dag compleet te maken

Volledig verzorgde activiteiten

Wil je wat verdieping of juist ontspanning in je bijeenkomst? Boek een inspirerende masterclass van een ervaren coach, doe samen een indoor teambuildingsactiviteit of kies voor een sportieve break buiten in de lunchpauze. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende activiteiten:

Lees de mogelijkheden »

Overnachten

Wil je overnachten in de buurt? Dat kan. We helpen je graag met het boeken van een bungalow of camping. Hiervoor werken we samen met Recreatiepark De Koornmolen, op 15 minuten loopafstand van de Willem-Alexander Baan. Slapen jullie liever in een hotel? Geen probleem. Als je contact opneemt, bespreken we de overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen: 010-8080880 / vergaderen@sportbedrijfrotterdam.nl. Of vraag hieronder gelijk een offerte aan.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Offerte aanvraag arrangementen Willem-Alexander Baan

Dé toplocatie voor een topprestatie

Gewenste datum- en tijd*

Velden met een asteriks (*) zijn verplicht om in te vullen