Terug
Buitensport & Onderhoud

Wat de afdeling Buitensport & Onderhoud doet

De afdeling Buitensport en Onderhoud is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en de verhuring van de 51 buitensportcomplexen, 16 schoolsportcomplexen en 6 tennisparken. Één van de accommodaties is bijvoorbeeld Sportcomplex Olympia. Het groot onderhoud voor alle voorzieningen (binnen-, buitenaccommodaties & zwembaden) van het Sportbedrijf wordt verzorgd door team Onderhoud. We zorgen ervoor dat deze buitensportcomplexen de Rotterdammer uitnodigen om te sporten en te bewegen.

Wat er bij ons speelt

31 mei 2023

Interactief sportveld met app

Sporten wordt gamen en gamen wordt sporten op Sportpark Olympia. Deze week opende Sportbedrijf Rotterdam het Urban SkillCourt, het eerste interactieve outdoor sportveld van Rotterdam, dat je aanstuurt met een app. Verschillende doelgroepen testten het veld. Nadat studenten van Albeda College een demo gaven over de verschillende oefeningen, probeerden ook sporters op leeftijd van SPC Rijnmond, middelbare scholieren van Veenoord en topvoetballers van trainer Toni Varela het veld uit.

17 mei 2023

Dennis van Eijsden - Sportparkbeheerder

In de terugkerende rubriek Sportret leer je onze collega’s beter kennen en leggen wij ze niet-alledaagse vragen en dilemma’s voor. Deze keer spreken we de goedlachse Dennis van Eijsden.

17 mei 2023

Derde editie van interne Talentpool

Trots! De derde editie van onze ‘Talentpool’ is afgerond. Tijdens dit interne trainingsprogramma gingen collega’s aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Afgelopen donderdag presenteerden zij de uitkomsten hiervan tijdens de finale op de 16e verdieping van Hotel Intell.

25 april 2023

Sportverslag: Assistent voorman João

In de videoserie Verslag van de Dag maak je kennis met een van de toppers uit de selectie van Sportbedrijf Rotterdam. Vandaag gaan we het veld op met João Felipe Oliveira Sampaio, assistent voorman bij team onderhoud.

6 maart 2023

Cooler hockeyen op een koeler veld

Wie goed kijkt ziet het aan de sproeiers langs de lijn. En misschien wel aan de spelers die elkaar voor de lol nat spetteren. Op het nieuwe veld van Hockeyclub Delfshaven ligt altijd een laagje water. Dat speelt sneller, wordt minder heet en het is ook nog eens duurzaam. Allemaal door een laagje water? Het grootste geheim ligt verborgen onder de grond…

30 juni 2022

Onze Talentpool: ‘Je bent nooit uitgeleerd, toch?’

Bij het Sportbedrijf vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's erg belangrijk. Daarom organiseren we sinds enkele jaren een Talentpool. Sportparkbeheerder Dennis van Eijsden en teamleider Ajshe Ahmetaj vertellen hoe het programma hen helpt in hun werk.

Onze vacatures