Zwemles

Overtuigd van je keuze?

Schrijf je dan in voor de leukste zwemles van de wereld. In Zwembad Overschie kun je direct starten.

Schrijf je inKen jij Cleo & Otto al? Met otters Cleo & Otto maken alle kinderen een ‘zwemreis rond de wereld’. Op een leuke én professionele manier halen ze zwemdiploma’s A, B en C. Er is altijd wel een zwembad bij jou in de buurt waar je de gediplomeerde zweminstructeurs van Sportbedrijf Rotterdam én de leukste zwemles van de wereld kunt vinden!

Hoofdpersonen uit het verhaal van Cleo & Otto

De leukste zwemles van de wereld met:

  • Een verhalen boek, inclusief luisterverhaal
  • Gekleurde bandjes om te sparen
  • Medailles en een gouden munt bij diploma's A, B en C

Gelijk starten? Dat kan nu in Zwembad Overschie!

Schrijf je direct in

Spelend leren met Cleo & Otto

Zwemveiligheid is het doel, plezier in het zwemmen is het middel. Want met plezier leert jouw kind het meest. Onze deskundige zweminstructeurs duiken dan ook samen met otters Cleo & Otto in een uniek zwemlesavontuur. Bij de start ontvang jouw kind een verhalenboek van Cleo & Otto, waarin er bij elk niveau voor een nieuw armbandje wordt gespaard. Tijdens de lessen gebruiken we allerlei leuke leermiddelen, stuurkaarten en opdrachten. Bij het afzwemmen, delen we een echte medaille uit bij het diploma. Motiveer jouw kind om alle bandjes te sparen en behaal daarmee de diploma’s A, B en C. Dit wordt beloond met een mooie gouden munt!

— Alles over de leukste zwemles van de wereld met Cleo & Otto

Het Zwem-ABC

Bij ons leert je kind zwemmen volgens het Zwem-ABC: van Aanleren en Beter worden, naar Complete zwemvaardigheid. Met het totaalpakket aan zwemdiploma’s A, B en C raakt je kind vertrouwd met water, heeft plezier in het zwemmen en kan veilig het water in.

Medaille C diploma

Elk diploma is een feestje!

Medaille C diploma

Elk diploma vieren we uitgebreid met Cleo & Otto. Kinderen zijn na gemiddeld 60 lessen klaar voor hun A-diploma. Het B-diploma en het C-diploma worden beide na gemiddeld 15 lessen per diploma behaald. Met het Nationale Zwemdiploma C op zak voldoet je kind echt aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Kosten

Er zijn drie type lessen waaruit je voor inschrijving kunt kiezen; groepslessen, kleine groepslessen (maximaal 3 leerlingen) of privélessen (maximaal 1) leerling.

Je kunt het volledige Zwem-ABC pakket aanschaffen, waarbij je betaalt in twee termijnen. Of je kiest voor een zwemlesabonnement, waarbij je betaalt per 4 weken. Daarnaast zijn er eenmalige kosten voor de inschrijving en voor deelname aan het diplomazwemmen.

Omschrijving Kosten
Volledig Zwem-ABC pakket €986,90
Zwemlesabonnement €52,20 (per 4 weken)
Kleine groepsles (1 instructeur op max. 3 kinderen) €103,15 (per 4 weken)
Privéles (1 instructeur op 1 kind) €180,50 (per 4 weken)
Eenmalige inschrijfkosten €21,55 (eenmalig)
Deelname diplomazwemmen €28,95 (per diploma)

Overtuigd van je keuze?

Schrijf je dan in voor de leukste zwemles van de wereld. In Zwembad Overschie kun je direct starten.

Schrijf je in

Otto met duim omhoog

Zwemles voor iedereen!

De Nationale Norm Zwemveiligheid is voor vrijwel iedereen haalbaar. Er is speciale aandacht voor kinderen met een (tijdelijke) beperking door onze samenwerking met SportMEE Rotterdam. Ook wanneer een kind om financiële redenen niet kan deelnemen aan de zwemlessen, kan na toetsing van het inkomen, een speciaal fonds van Stichting Meedoen Rotterdam uitkomst bieden. Neem in dit geval contact met deze organisaties op.

 

Meer informatie over de leukste zwemles van de wereld vind je op deze pagina.

 

Locaties

Luister naar de avonturen van Cleo & Otto

Het verhalenboek van Cleo & Otto is ook te beluisteren. Via de blokken hieronder beluister je elk hoofdstuk.