Terug
Aquajump

Direct naar:

Locaties

Doe de plomp in stuiteren

Wat is Aquajump?

Hoppa, dat is een duidelijk gevalletje van 'fitness & fun'. Tijdens deze opzwepende groepslessen op muziek doe je verschillende oefeningen op een trampoline, die op de bodem van het zwembad staat. Met Aquajump train je je hele lichaam; alle spiergroepen in één keer! Zowel je onder- als bovenlichaam werken mee om jezelf tijdens de sprongen in balans te houden, op de verschillende snelheden. Onze deskundige instructeurs zorgen ervoor dat elke training er steeds weer bovenuit springt!

— Aquajump

Waarom Aquajump?

  • Hoge intensiteit
  • Uithoudingsvermogen verbeteren
  • Full-body workout

Voor wie is Aquajump?

Aquajump is geschikt voor zowel gevorderde als beginnende sporters (16+). Iedereen die kan springen, kan meedoen met deze intensieve full-body workout. Naast het trainen van het lichaam, staat bij Aquajump vooral ook het plezier voorop!

Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen kun je zowel gangbare zwemkleding als fitnesskleding of andere nauwsluitende lycra kleding dragen. De trampolines waarop de training wordt afgewerkt, zijn op de locatie aanwezig.

Lesvorm en tijdsduur

Aquajump is een actieve groepsles van 45 minuten, waarbij je onder begeleiding van een instructeur op muziek verschillende oefeningen doet op een trampoline, die op de bodem van het zwembad staat.

Waar in het zwembad?

De lessen vinden plaats in water van ca. 1.40 cm diep.

Waar kun je Aquajump doen?